Συνελήφθη μητέρα για υπόθεση κακοποίησης 19μηνου παιδιού

Συνελήφθη μητέρα για υπόθεση κακοποίησης 19μηνου παιδιού

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ το μωρό βρίσκεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Με εκδορές, εκχυμώσεις, μώλωπες αλλά και σημάδια παραμέλησης, νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο 19 μηνών παιδάκι, το οποίο φέρεται να κακοποιήθηκε. Η Αστυνομία συνέλαβε την 24χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη βρισκόταν με το παιδάκι στην Αστυνομία Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης εναντίον της, όταν λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας  διαπίστωσε πως αυτό έφερε σημάδια κακοποίησης.

                                              

Κλήθηκαν ιατροδικαστές, οι οποίοι διαπίστωσαν εκδορές, εκχυμώσεις και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του παιδιού αλλά και σημάδια παραμέλησης του, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στη Λευκωσία.

 

Η γυναίκα - ξένης καταγωγής-, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για υπόθεση βίας στην οικογένεια, έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και επίθεσης. 

Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί ο 27χρονος Ε/κ πατέρας του παιδιού, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση για την οποίαν είχε αρχικά συλληφθεί η σύζυγος του.  

Loader