«Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζέφρι Ντάμερ»: Στις 7 Οκτωβρίου μιλά στο Netflix ο πραγματικός κανίβαλος του Μιλγουόκι

«Συζήτηση με έναν Δολοφόνο: Τζέφρι Ντάμερ»: Στις 7 Οκτωβρίου μιλά στο Netflix ο πραγματικός κανίβαλος του Μιλγουόκι

Στο πλαίσιο σειράς ντοκιμαντέρ

Μετά τη δραματοποιημένη σειρά περιορισμένων επεισοδίων για την δράση του serial killer, Τζέφρι Ντάμερ, το Netflix προβάλλει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου πραγματικές συνεντεύξεις με τον ίδιο τον κανίβαλο του Μιλγουόκι.

Η πιο πρόσφατη εκδοχή του ντοκιμαντέρ για το αληθινό έγκλημα αλλάζει την εστίαση σε πρωτόγνωρες ηχογραφήσεις που έρχονται στο φως από τον ίδιο τον Τζέφρι Ντάμερ. Όπως και οι δύο προηγούμενες σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Joe Berlinger, με τους serial killers, Ted Bundy και John Wayne Gacy, η σειρά θα ειπωθεί σε μεγάλο βαθμό με τα λόγια του ίδιου του Ντάμερ, όπου μοιράζεται την οπτική του για τα εγκλήματα που διέπραξε.

Επιπλέον, το ντοκιμαντέρ τριών μερών δεν θα περιλαμβάνει μόνο «συνεντεύξεις που δεν έχουν ακουστεί ποτέ πριν από τον Ντάμερ και την ομάδα υπεράσπισής του», αλλά θα «βυθιστεί στην στρεβλή ψυχή του» ενώ θα επιχειρήσει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ευθύνη της αστυνομίας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δελτίο της σειράς.

Μεταξύ αυτών το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως για παράδειγμα πώς ένα άτομο που είχε προηγουμένως καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση μπόρεσε να βγει εκτός του πεδίου υποψίας των αρχών για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πώς οι απόψεις της γκέι κοινότητας ή των έγχρωμων ανθρώπων εκείνη την εποχή επηρέασαν τις έρευνες για αυτά τα εγκλήματα.

 

Loader