Τα δύο φαβορί για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

Τα δύο φαβορί για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

Οι παραγωγοί των ταινιών Τζέιμς Μποντ έχουν δηλώσει ότι η ηλικία είναι σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του πρωταγωνιστή

Οι Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ είναι τα φαβορί των πρακτόρων στοιχημάτων για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

9

Άαρον Τέιλορ - Τζόνσον

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Άαρον Τέιλορ - Τζόνσον εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι κατά τη διάρκεια μυστικής ακρόασης, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Η βρετανική εταιρεία William Hill δίνει τόσο στον Τέιλορ-Τζόνσον όσο και στον Κάβιλ πιθανότητες 2-1 να διαδεχτούν τον Ντάνιελ Κρεγκ. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Χένρι Κάβιλ απολύθηκε από τη DC και δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Superman.

9

Χένρι Κάβιλ

Ο Λι Φελπς, εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε: «Νομίζω ότι και οι δύο θα ταιριάζουν πολύ στον ρόλο, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί στις ταινίες δράσης».

Σύμφωνα με την εταιρεία στοιχημάτων, ο Τομ Χάρντι είναι το τρίτο φαβορί με απόδοση 6-1, ακολουθούμενος από τους Ρεγκέ Ζαν-Πέιτζ με 8-1, Τζέιμς Νόρτον και Τσιούετελ Ετζιόφορ αμφότεροι με 10-1 και Ντάγκλας Μπουθ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Νταν Στίβενς με 12-1.

Οι παραγωγοί των ταινιών Τζέιμς Μποντ έχουν δηλώσει ότι η ηλικία είναι σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του πρωταγωνιστή. «Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν» τόνισε ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον τον Οκτώβριο αναφερόμενος στη διαδικασία του κάστινγκ, προσθέτοντας: «Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί» δήλωσε και πρόσθεσε ότι αναζητούν έναν ηθοποιό ηλικίας πάνω από 30 ετών. Ο Τέιλορ Τζόνσον είναι 32 και ο Κάβιλ 39 ετών.

Loader