Τα Google Trends λένε ότι σήμερα όλοι διαβάζετε για τον Χατζηγιάννη

Τα Google Trends λένε ότι σήμερα όλοι διαβάζετε για τον Χατζηγιάννη

Και να μην διαβάζατε, τώρα διαβάζετε

Βγήκε ο Μιχάλης να δηλώσει πως χαίρεται που έχει τη Ζέτα στη ζωή του και έγινε πανικούλης από κλικς σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα trends της ημέρας και για να μην νιώθετε εκτός, πάρτε να μαθαίνετε. 

Βγήκε που λέτε ο Χατζηγιάννης στην  εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκτός απ' το σόου The Final Four (όπου και συμμετέχει ως κριτής) μίλησε για τη σχέση του με την Ζέτα. 

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» για να συμπληρώσει «στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους».

Όσον αφορά στην τελευταία δεκαετία της ζωής του ο Μιχάλης δήλωσε: «Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν» και συμπλήρωσε «Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου». 

Μην πεις τώρα ότι δεν ήξερες τι διαβάζει το ελληνόφωνο ίντερνετ σήμερα! 

Loader