Τα νεκρά πουλιά που πέφτουν από τον ουρανό «και το 5G»

Τα νεκρά πουλιά που πέφτουν από τον ουρανό «και το 5G»

«Όργιο» συνωμοσιολογίας στη Ρωσία

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Μπαλάκοβο, γνωστό για τον σταθμό πυρηνικής ενέργειάς του.

«Θύελλα» θεωριών συνωμοσίας ξέσπασε στα ρωσικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την κυκλοφορία φωτογραφιών και βίντεο από την πόλη Μπαλάκοβο- γνωστή για τον σταθμό πυρηνικής ενέργειας που υπάρχει εκεί- με νεκρά πουλιά στους δρόμους.

Όπως αναφέρει το RT, ανάρτηση σε σελίδα σχετική με την πόλη στο ρωσικό δίκτυο VK ανέφερε ότι κάτοικοι του Μπαλάκοβο (στην περιοχή Σαράτοφ, περίπου 1.000 χλμ νότια της Μόσχας) είδαν έναν δρόμο γεμάτι με δεκάδες νεκρά πουλιά.

rr555

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο πολλοί έσπευσαν να γράψουν διάφορους πιθανούς λόγους για τους οποίους μπορεί τα πουλιά να έπεσαν από τον ουρανό. 

Κάποιοι έκαναν λόγο για φυσικά φαινόμενα, όπως ισχυροί άνεμοι ή σύγκρουση δύο σμηνών, άλλοι μίλησαν για πυροτεχνήματα ή ρύπους από εργοστάσια- και φυσικά υπήρξαν και αυτοί που μιλούσαν για το 5G (το οποίο δεν έχει φτάσει ακόμα στη Ρωσία). 

Το σχόλιο με τα πιο πολλά «like» αναφερόταν στην τηλεοπτική σειρά του HBO για το πυρηνικό δυστύχημα στο Τσέρνομπιλ («Chernobyl»), όπου εμφανίζονταν πουλιά να πεθαίνουν με παρόμοιο τρόπο.

Κτηνίατροι των αρχών διερευνούν το περιστατικό.

65322

Πηγή

Loader