Ταξιδέψτε με τον NRJ Cyprus στις Κάννες για τα NRJ Music Awards 2022

Ταξιδέψτε με τον NRJ Cyprus στις Κάννες για τα NRJ Music Awards 2022

Οι μεγαλύτεροι Γάλλοι και διεθνείς καλλιτέχνες θα ανέβουν και πάλι τα θρυλικά σκαλιά του Palais des Festivals

Είναι γεγονός! Η επόμενη τελετή NRJ MUSIC AWARDS 2022 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ζωντανά από το Palais de Festivals et des Congrès στις Κάννες.

Το μουσικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε επιστρέφει πολύ σύντομα! Τα NRJ Music Awards 2022 θα μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι TFI, με την 24η έκδοση των βραβείων NRJ MUSIC AWARDS τα οποία θα παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας. Οι μεγαλύτεροι Γάλλοι και διεθνείς καλλιτέχνες θα ανέβουν και πάλι τα θρυλικά σκαλιά του Palais des Festivals.

Είναι μια από τις πιο λαμπερές μουσικές γιορτές, όπου θα βραβευτούν οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες της χρονιάς όπως ο Justin Bieber, Dua Lipa, Olivia Rodrigo, THE WEEKND , Ed Sheeran, Maneskin, Shawn Mendes, Ava Max, Shakira, Harry Styles, Billie Eilish και άλλοι.

Φέτος, ο NRJ Cyprus σε συνεργασία με το The Mall of Engomi σας δίνουν δώρο να ζήσετε από κοντά αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία, ταξιδεύοντας στις μαγευτικές Κάννες. O NRJ Cyprus και το The Mall of Engomi σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο για 2 βράδια και είσοδο στα βραβεία, όλα πληρωμένα!

Πώς; Είναι απλό! Ακολούθησε τους λογαριασμούς του Mall of Engomi και του NRJ Cyprus στο Ιnstagram, κάντε tag το άτομο που επιθυμείτε να σας συνοδεύσει, μπείτε στην κλήρωση και… bon voyage!!!

 

Loader