Θα πάρετε στεγαστικό δάνειο; Η Ελληνική Τράπεζα σας επιστρέφει έως και €2.000

Θα πάρετε στεγαστικό δάνειο; Η Ελληνική Τράπεζα σας επιστρέφει έως και €2.000

Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας με το νέο σχέδιο «My Home Rewards»

Ετοιμάζεστε να αποκτήστε νέο σπίτι; Τότε έχουμε υπέροχα νέα για εσάς!

Τι θα λέγατε εάν με το στεγαστικό σας δάνειο, για ανέγερση ή ανακαίνιση της κύριας κατοικίας σας, κάποιος σας επιβράβευε με ποσά μέχρι €2.000; Ε, αυτό ακριβώς κάνει το «My Home Rewards». 

Συγκεκριμένα, το Mple Rewards App της Ελληνικής Τράπεζας, σας δίνει cashback έως και €2.000, για αγορές σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, που αφορούν τον εξοπλισμό του νέου σας σπιτιού. 

Ένα νέο σπίτι χρειάζεται επίπλωση και εξοπλισμό από ηλεκτρικές συσκευές και επειδή στην Ελληνική Τράπεζα ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για εσάς να φτιάξετε το σπίτι που ονειρεύεστε, ετοίμασαν ένα πρωτοποριακό, αλλά και ουσιαστικό σχέδιο επιβράβευσης, το «My Home Rewards». Στο σχέδιο συμμετέχουν κορυφαίες επιχειρήσεις στην επίπλωση και στον εξοπλισμό κατοικίας στην Κύπρο όπως οι: IKEA, MegaElectric, Scandia, Stephanis, Dimco, Papanicolaou Blinds και  Solomou Garden Centre, ενώ το σχέδιο θα εμπλουτίζεται τακτικά με νέους συνεργάτες. 

elliniki

Το ποσό της επιβράβευσης θα καθοριστεί από το ποσό δανείου σας, εφόσον πληροίτε τα κριτήρια που έχει θέσει η Ελληνική Τράπεζα, θα γίνεται στο Mple Rewards App σας και από εκεί θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα και άμεσα. Να σας θυμίσουμε μάλιστα ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αίτηση για «Στεγαστικό Δάνειο» μέσω κινητού τηλεφώνου, απλά κάνοντας εγγραφή στο Hellenic Bank Mobile App και ακολουθώντας μερικά εύκολα βήματα. Εάν θέλετε όμως μπορείτε να ορίσετε ραντεβού με έναν λειτουργό εξυπηρέτησης, μέσω της υπηρεσίας «Book A Meeting» στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας.  Το ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε διαδικτυακά, είτε σε κατάστημα της επιλογής σας, ώστε να συμφωνηθούν οι λεπτομέρειες του δανείου.

Σε μια εποχή όπου τα παραδοσιακά τραπεζικά προϊόντα υστερούν των προσδοκιών των πελατών, η Ελληνική Τράπεζα εισάγει περήφανα ένα στεγαστικό σχέδιο που όχι μόνο καλύπτει αλλά υπερβαίνει τις σύγχρονες ανάγκες των δανειοληπτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο ισχύει για νέα στεγαστικά δάνεια που παραχωρούνται κάτω από τα προϊόντα της Ελληνικής Τράπεζας «Δάνειο Κατοικίας» και «Green Κατοικία» και είναι περιορισμένης διάρκειας. Για περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το σχέδιο, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Τράπεζας www.hellenicbank.com/myhome όπου είναι αναρτημένες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν, όροι και προϋποθέσεις και άλλες πληροφορίες. 

Τώρα δεν παίρνετε ένα απλό στεγαστικό δάνειο. Η Ελληνική Τράπεζα προσφέρει πολύ περισσότερα-Γιατί να μην τα «εκμεταλλευτείτε»;

 

Loader