Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά από το απόγευμα τα μπουζουξίδικα

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά από το απόγευμα τα μπουζουξίδικα

Δεν είναι λαφαζαnews (θα μπορούσε)

Πίστες και νυχτερινά μαγαζιά προσαρμόζονται στις συνθήκες

Θα μπορούσε να είναι λαφαζαnews είναι όμως μία είδηση βγαλμένη απ' την απόκοσμη πραγματικότητα του 2020, μια ημερολογιακή χρόνια που δεν περνά σχεδόν μία μέρα που ειδησεογραφικά να μας αφήσει αδιάφορους.

Όπως λοιπόν δημοσίευσε πριν από λίγο η LiFO, μπουζουξίδικα και άλλα νυχτερινά μαγαζιά στη βόρεια Ελλάδα αποφάσισαν να προσαρμοστούν στα νέα έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό και το περιορισμένο ωράριο που επέβαλε η κυβέρνηση.

Το ένα μετά το άλλο, μπουζούκια, κλαμπ και μπαρ σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική ανακοινώνουν πως θα ξεκινούν το πρόγραμμά τους από το απόγευμα, ώστε να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα, όπως επιβάλλει η απόφαση που έλαβαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας για 15 περιοχές, με βάση την επιδημιολογική τους εικόνα.   

Όπως μεταδίδει το thestival.gr ενα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή προγράμματος είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης. Το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το απόγευμα έως και τα μεσάνυχτα.

Όσοι έχουν ήδη κάνει κράτηση, ενημερώνονται από το προσωπικό ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο από τις 19:30π.μ, καθώς μισή ώρα αργότερα θα αρχίζει το πρόγραμμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Βέρτης θα βγαίνει στην πίστα για να τραγουδήσει περί τις 9:30.

Νέα ωράρια λειτουργίας εφαρμόζουν και κλαμπ στη Χαλκιδική, με τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να μειώσουν στο μέτρο του δυνατού τις οικονομικές απώλειες από τους περιορισμούς στο ωράριο. Το παλαιότερο κλαμπ της Χαλκιδικής, το AHOY, ενημέρωσε ήδη το κοινό του ότι θα λειτουργεί πλέον από τις 19.00 έως τα μεσάνυχτα. 

Loader