Τι αλλάζει στο TikTok

Τι αλλάζει στο TikTok

Οι αλλαγές που έρχονται στο TikTok

Γράφει η Κατερίνα Γρηγορίου

Το TikTok έχει γίνει η αγαπημένη πλατφόρμα αρκετών Content Creators ανά τον κόσμο και έχει στόχο να φτάσει τους 1.5 δισεκατομμύρια χρήστες, μέχρι το τέλος του 2022.

Για να το πετύχει αυτό, η πλατφόρμα επιχειρεί να μεγαλώσει και να αναπτύξει τις δυνατότητες που προσφέρει στη δημιουργία περιεχομένου.

Το TikTok, σύντομα θα κάνει μια αλλαγή σε ό,τι αφορά τα Stories, τα οποία ακόμη βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο. Η αλλαγή αφορά στην ενσωμάτωση των TikTok Stories στα κύρια “For You” και “Following” placements μέσα στην εφαρμογή. Το αρχικό πλάνο ήταν να έχουν τα TikTok Stories το δικό τους ξεχωριστό placement, όμως αυτό φαίνεται πως δεν θα εξυπηρετεί ιδιαίτερα, ούτε τους χρήστες ούτε τους Creators. Όπως φαίνεται στην πιο κάτω εικόνα, θα υπήρχε μια «μπάρα» στα δεξιά της εφαρμογής όπου και θα βρίσκονταν τα TikTok Stories.

tiktok

Ο νέος τρόπος παρουσίασής τους είναι πολύ καλύτερος τόσο για τους χρήστες όσο και για τους Creators αφού η παρουσίαση των Stories θα συμβαίνει όπως ακριβώς με το υπόλοιπο περιεχόμενο της πλατφόρμας και οι χρήστες θα βλέπουν Stories από Creators τους οποίους δεν ακολουθούν. Αυτό θα βοηθήσει τους Creators να φτάσουν περισσότερους users, μεγαλώνοντας το κοινό που τους ακολουθεί, και τους χρήστες να ανακαλύπτουν νέο ενδιαφέρον περιεχόμενο!

 

Εσείς έχετε εντάξει το TikTok στην στρατηγική της επιχείρησής σας; Αν ακόμη προσπαθείτε να αποφασίσετε τον καλύτερο τρόπο για να το κάνετε, επικοινωνήστε με την Opium Works για τις πιο δημιουργικές ιδέες!

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας

Loader