«Τι ήθελε να πει το σποτ και το παρεξηγήσαμε»

«Τι ήθελε να πει το σποτ και το παρεξηγήσαμε»

Η τηλεπαρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη τρολάρει ανελέητα το σποτ του Συνεδρίου Γονιμότητας.

Την δική της ηχηρή απάντηση στο σποτάκι του Συνεδρίου Γονιμότητας έδωσε με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη. Σχολιάζει τόσο το περιεχόμενο του σποτ όσο και την απόφαση του Συνεδρίου να συμπεριλάβει σχεδόν μόνο άνδρες ομιλητές, ιερείς και πολιτικούς.

Με ένα κομμάτι τούρτας στα χέρια, περιγράφει όσα «πήγαν λάθος», σαν απάντηση στη γυναίκα του προωθητικού σποτ του Συνεδρίου. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

«Απλά ποτέ δεν είχες ένα κανονικό μάθημα στο σχολείο για τη σεξουαλική αγωγή, γιατί είμαστε μια κοινωνία που δεν αντέχει να μιλά για το σεξ και την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει γιατί είναι αμαρτία το πότε θα το κάνεις και με ποιον θα το κάνεις και καλύτερα να μην μιλάμε γι’ αυτά αλλά να μεγαλώνουμε στρατιές ανθρώπων που θα μαθαίνουν τι είναι σεξ, καλή σεξουαλική ζωή και υγεία από το πορνό», είπε

Και συνέχισε: «Απλά που να κάνεις παιδί πριν από τα 40 όταν δεν έχεις αρχικά δουλειά ή έχεις δουλειά και πληρώνεσαι τόσο που οριακά τα βγάζεις πέρα μόνη σου και το κράτος τα τελευταία χρόνια έχει κόψει κάτι λίγα επιδόματα που έδιναν για τα παιδιά.

Απλά τα θέματα υπογονιμότητας είναι 40% γυναικεία υπόθεση, 40% ανδρική και 20% άγνωστες αιτίες. Για το σποτ δεν βρήκαμε κάποια άγνωστη αιτία να πρωταγωνιστήσει και δεν βρήκαμε κανέναν άνδρα να συμμετέχει.

Η υπογονιμότητα μπορεί να σχετίζεται με το 4 μπροστά από την ηλικία σου αλλά μπορεί να σχετίζεται και με το 3 και με το 2. Γιατί εκτός από καριέρα μπορεί να έχεις και ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα αφού ζούμε σε μια εποχή που τρώμε άπειρες βλακείες και το στρες ξεκινά από τη στιγμή που γινόμαστε 7 ετών. Απλά εμείς καλά κάναμε γιατί αποφασίσαμε στο συνέδριο αυτό να φέρουμε να μιλήσουν για τη μήτρα σου αποκλειστικά άνδρες, αρκετοί ιερείς και κάποιοι υπουργοί που σίγουρα ξέρουν καλύτερα τα ωάρια σου», κατέληξε.

Loader