Τι λένε πηγές από το παλάτι για το «The Crown»: «Δεν έχει ενδοιασμούς να καταστρέψει φήμες ανθρώπων»

Τι λένε πηγές από το παλάτι για το «The Crown»: «Δεν έχει ενδοιασμούς να καταστρέψει φήμες ανθρώπων»

Πλησιάζει η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου επεισοδίων

Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του πέμπτου και τελευταίου κύκλου επεισοδίου του «The Crown», στις 9 Νοεμβρίου, πηγές κοντά στο παλάτι λένε ότι η βασιλική οικογένεια ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο τη σκιαγραφεί και ειδικά τη σχέση του βασιλιά Καρόλου με την Καμίλα, καθώς εστιάζει σε μια περίοδο που δεν έχει τελειώσει ακόμα ο γάμος του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Και μπορεί πρόσφατα, μετά το θάνατο της Ελισάβετ, οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς του Netflix να δήλωσαν ότι σταματούν τα γυρίσματα, σε ένδειξη σεβασμού προς την ηγέτιδα, ωστόσο τα συναισθήματα φαίνεται να μην είναι αμοιβαία. Ένας φίλος του βασιλιά σχολίασε, χαρακτηριστικά, ότι η σειρά «εκμεταλλεύεται» και «δεν έχει ενδοιασμούς να καταστρέψει φήμες ανθρώπων. Αυτό που ξεχνάει ο κόσμος είναι ότι πίσω από αυτήν υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι και αληθινές ζωές».

«Δεν έχει ενδοιασμούς να καταστρέψει φήμες ανθρώπων. Αυτό που ξεχνάει ο κόσμος είναι ότι πίσω από αυτήν υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι και αληθινές ζωές».

Τι γνωρίζουμε για την πέμπτη σεζόν; Με τον Dominic West να υποδύεται τον Κάρολο και την Elizabeth Debicki να αναλαμβάνει τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ρίχνει το βάρος στο τέλος του γάμου τους, στην περίοδο πρωθυπουργίας του Τζον Μέιγιορ και γενικότερα στο 1992, που η Ελισάβετ είχε χαρακτηρίσει «annus horribilis» (ολέθρια χρονιά), λόγω των μαζεμένων σκανδάλων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

 

 

Πηγή

Loader