To TikTok εκθρόνισε τη Google 

To TikTok εκθρόνισε τη Google 

Είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα για το 2021 

Η πανδημία και ο εγκλεισμός εκτόξευσαν στα ύψη τη δημοτικότητα της εφαρμογής καθώς οι άνθρωποι  έψαχναν τρόπους ψηχαγωγίας. 

Αναμένεται σύμφωνα με την Insider Intelligence πως το TikTok θα γίνει το τρίτο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο για το 2022 και θα φτάσει 755 εκατομμύρια δημιουργούς, μηνιαίως. 

Η Cloudflare, εταιρεία ασφάλειας πληροφορικής, αποκάλυψε κατατάξεις που δείχνουν ότι το TikTok βρίσκεται στην πρώτη θέση από τη μηχανή αναζήτησης τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Ιούνιο, ενώ ήταν σταθερά την πρώτη θέση από τον Αύγουστο. Πέρυσι η Google ήταν πρώτη και αρκετοί ιστότοποι, όπως TikTok, Amazon, Apple, Facebook, Microsoft και Netflix ήταν όλοι στις 10 κορυφαίες. 

Ένας από τους λόγους για την αύξηση της δημοτικότητας του Tiktok φέρεται να αποτελεί η πανδημία της Covid, καθώς τα lockdown σήμαιναν ότι οι άνθρωποι βρίσκονταν στο σπίτι και αναζητούσαν ψυχαγωγία. 

Το TikTok έχει πλέον περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται. 

Διάβασε Επίσης: Σε Έλληνα χρήστη του Facebook το Νόμπελ Ιατρικής για το 2021 

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης στον κόσμο το 2021, σύμφωνα με το Cloudflare: 

  1. TikTok.com 

  1. Google.com 

  1. Facebook.com 

  1. Microsoft.com 

  1. Apple.com 

  1. Amazon.com 

  1. Netflix.com 

  1. YouTube.com 

  1. Twitter.com 

  1. WhatsApp.com 

Για τους τομείς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εδώ είναι η λίστα: 

Top 10 — Τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το 2021: 

1 TikTok.com 

2 Facebook.com 

3 YouTube.com 

4 Twitter.com 

5 Instagram.com 

6 Snapchat.com 

7 Reddit.com 

8 Pinterest.com 

9 LinkedIn.com 

10 Quora.com 

Η Insider Intelligence προέβλεψε πρόσφατα ότι το TikTok θα γίνει το τρίτο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο το 2022. Το TikTok προβλέπεται να φτάσει τα 755 εκατομμύρια μηνιαίους users το 2022, μετά από ανάπτυξη 59,8 τοις εκατό το 2020 και 40,8 τοις εκατό ανάπτυξη το 2021. 

Το Facebook, ο ηγέτης της αγοράς, είχε 2,91 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, αλλά αυξήθηκε μόλις έξι τοις εκατό από έτος σε έτος (λόγω του μεγέθους του). 

Πηγή

Loader