TikToker δωρίζει το μητρικό γάλα που της περισσεύει σε άλλες μητέρες

TikToker δωρίζει το μητρικό γάλα που της περισσεύει σε άλλες μητέρες

Αποφάσισε να βοηθήσει όσα περισσότερα μωρά μπορεί

Την απόφαση να δωρίζει το μητρικό γάλα που της περισσεύει πήρε μια μητέρα στις ΗΠΑ, καθώς οι ελλείψεις βρεφικού γάλακτος συνεχίζονται στη χώρα.

Η TikToker, Lucie Fink, η οποία είναι νέα μαμά αποφάσισε να βοηθήσει όσα περισσότερα μωρά μπορεί δωρίζοντας το μητρικό γάλα που της περισσεύει. 

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να δώσω γάλα», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «ποτέ δεν ήξερα κάποια που να έχει δώσει».

Η Lucie γενικά μοιράζεται πολλές στιγμές από τη ζωή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως έχει αναφέρει, ο θηλασμός για εκείνη υπήρξε «μυστήριο». «Το μόνο που ήξερα ήταν ότι το σώμα μου παρήγαγε περισσότερο γάλα από αυτό που έπινε ο γιος μου σε μια μέρα», είπε.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Έτσι οι ακόλουθοι της, την ενθάρρυναν αντί να σπαταλάει το γάλα, να το δωρίζει και ενώ η ίδια δε γνώριζε αυτή τη δυνατότητα άρχισε να το ψάχνει. 

Ψάχνοντας βρήκε την «New York Milk Bank» και αφού έκανε ηλεκτρονική αίτηση, υποβλήθηκε σε εξέταση αίματος και στη συνέχεια έδωσε πρόσβαση στα ιατρικά της αρχεία αλλά και σε αυτά του παιδιού της.  

Διάβασε Επίσης: Έρχεται η ανατρεπτική σατιρική κωμωδία του Μποστ «Μήδεια»

Όλα πήγαν καλά και έτσι ξεκίνησε τις δωρεές. Αν και η νεαρή γυναίκα άρχισε να προσφέρει το γάλα της πριν τις ελλείψεις στην αγορά, τόνισε ότι τώρα η ανάγκη για γάλα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CNN (@cnn)

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας 

Loader