«Την ψάχναμε την ομπρέλα» - Το ξενοδοχείο στο Βέλγιο τρολάρει τον Μητσοτάκη

«Την ψάχναμε την ομπρέλα» - Το ξενοδοχείο στο Βέλγιο τρολάρει τον Μητσοτάκη

Πώς τρολάρεις έναν πρωθυπουργό

Επικό τρολάρισμα δέχτηκε σήμερα ο έλληνας πρωθυπουργός από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο των Βρυξελλών του οποίου τη διαφημιστική ομπρέλα χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εξόδιο ακολουθία του Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Μητσοτάκης είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για την επιλογή του να κρατήσει μια διαφημιστική ομπρέλα του ξενοδοχείου Wiltcher's του ομίλου Steigenberger των Βρυξελλών για να προστατευτεί από τη βροχή στην τελετή που έγινε στη Μητρόπολη προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.

Σήμερα, ο επίσημος λογαριασμός του ξενοδοχείου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές τρολάρισμα της κατάστασης, απαντώντας σε έναν χρήστη ότι οι υπεύθυνοι του καταλύματος... έψαχναν την ομπρέλα που «πήρε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, στις 8 Σεπτεμβρίου, όταν και σημειώθηκε το περιστατικό, ένας χρήστης δημοσίευσε τη φωτογραφία του πρωθυπουργού με τη διαφημιστική ομπρέλα και ρώτησε τον επίσημο λογαριασμό του ξενοδοχείου αν τους λείπει καμιά ομπρέλα. 

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών, ο λογαριασμός του ξενοδοχειακού ομίλου Steigenberger απάντησε στον χρήστη με μια χιουμοριστική ατάκα: 111

Πηγή 

Loader