Της χάρισαν καναπέ και βρήκε 36.000 δολάρια μέσα

Της χάρισαν καναπέ και βρήκε 36.000 δολάρια μέσα

Έσπευσε να παραδώσει τα χρήματα στους ιδιοκτήτες του

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε μια γυναίκα στην Καλιφόρνια μέσα σε ένα καναπέ που της χάρισαν.

Η Vicky Umodu από την Καλιφόρνια ανακάλυψε 36.000 δολάρια χωμένα στα μαξιλάρια του καναπέ που μόλις της είχαν χαρίσει από site μικρών αγγελιών, αλλά αποφάσισε να τα επιστρέψει στους ιδιοκτήτες τους. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η Αφροαμερικανίδα ήθελε να επιπλώσει το νέο της σπίτι έναντι μικρού ποσού και χάρηκε πολύ που βρήκε αυτό τον καναπέ. «Μόλις μετακόμισα και δεν έχω τίποτα στο σπίτι», εξήγησε μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC7.

Η γυναίκα μόλις έβαλε τον καναπέ στο σπίτι της, παρατήρησε ένα περίεργο εξόγκωμα μέσα σε ένα από τα μαξιλάρια του. Εκεί υπήρχαν αρκετοί φάκελοι γεμάτοι μετρητά και ο καθένας περιείχε χιλιάδες δολάρια. «Έλεγα στον γιο μου ''έλα, έλα!''. Ούρλιαζα αυτά είναι λεφτά! Πρέπει να τηλεφωνήσω στον κύριο», διηγήθηκε.

Διάβασε Επίσης: Αεροπορική εταιρεία επιτρέπει στους εργαζομένους της να δείχνουν τα τατουάζ τους

Έτσι, η Vicky επικοινώνησε με αυτούς που της είχαν δώσει τον καναπέ για να τους ειδοποιήσει για το εύρημα της και να τους παραδώσει τα χρήματα.

Διάβασε Επίσης: Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών φεστιβάλ!

Ωστόσο, η οικογένεια της είπε ότι αγνοούσε παντελώς την ύπαρξη και την προέλευση των χρημάτων. Αλλά για να την ευχαριστήσουν της έδωσαν πάνω από 2.000 δολάρια για να αγοράσει καινούργιο ψυγείο που χρειαζόταν. «Δεν περίμενα να πάρω ούτε δεκάρα», δήλωσε η γυναίκα.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader