Tree Hotel: Ένα ξενοδοχείο μέσα στο δάσος έρχεται στις Πλάτρες

Tree Hotel: Ένα ξενοδοχείο μέσα στο δάσος έρχεται στις Πλάτρες

Το νέο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στις Πλάτρες θα έχει 64 καμπίνες ανάμεσα στα δέντρα

Σύμφωνα με την μελέτη του Τμήματος Περιβάλλοντος η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα θα ανεγερθεί ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 128 κλινών η οποία θα αναπτυχθεί στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής το οποίο αναμένεται να προσελκύσει εγχώριους αλλά και ξένους επισκέπτες.

Στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν εστιατόρια, χώροι ευεξίας, εσωτερική πισίνα, χώροι πολλαπλών χρήσεων, υπόγειοι χώροι στάθμευσης και 64 καμπίνες.

1

Την ανέγρση του ξενοδοχείου θα αναλάβει η εταιρεία «Μαρίνος Σωτηρίου και Άλλοι» και όσον αφορά την κατασκευή του έργου θα διαρκέσει περίπου 18 μήνες 

Σύμφωνα με την μελέτη το ξενοδοχείου θα παρέχει Φιλοξενία ενοίκων στις καμπίνες Προσφορά υπηρεσιών σίτισης στα εστιατόρια, Παροχή υπηρεσιών θεραπείας / ευεξίας στο σπα και Λειτουργία εσωτερικής πισίνας.

6

Επίσης το ξενοδοχείο θα αποτελείται από το κεντρικό κτήριο και απο 64 καμπίνες φιλοξενείας οι οποίες θα τοποθετηθούν διάσπαρτα στον χώρο ανάμεσα στα δέντρα.

Το κεντρικό κτίριο της ξενοδοχειακής μονάδας θα έχει ως κύριες υποδομές χώρο υποδοχής, κουζίνα, εσωτερικό και εξωτερικό χώρο εστιατορίου και lounge bar, χώρο ευεξίας (SPA), εσωτερική πισίνα, χώρο μαθήματος γιόγκα και υπόγειους χώρους στάθμευσης.

9

Σκοπός του έργου

Το ξενοδοχείο θα αποτελέσει τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή της ορεινής Λεμεσού και στην αναβάθμισης του τουριστικού προιόντος καθώς στην ένταξης μιας ξενοδοχειακής μονάδας η οποία η οποία θα διαφέρει σε σχέση με τις υφιστάμενες.

Παράλληλα αναμένεται ότι θα εργοδοτήσει 50 άτομα διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

9

Πηγή: Brief

Loader