«Τρεις φορές τους έπεσε ο νεκρός στο διάδρομο της εκκλησίας»

«Τρεις φορές τους έπεσε ο νεκρός στο διάδρομο της εκκλησίας»

Ένα μικρό δείγμα από αυτά που θα ακουστούν απόψε στην εκπομπή Woman to Woman

Αυτή, τη δεδομένη στιγμή, το "Woman to Woman", η νέα εκπομπή του ολοκαίνουριου και πρώτου διαδικτυακού καναλιού στην Κύπρο, «Digital», αισθανόμαστε πως έχει ουσιαστικό ρόλο ύπαρξης στους καιρούς που διανύουμε και με όλα όσα δηλώνουν χωρίς όνειδος, άνθρωποι σε πολιτειακά μάλιστα αξιώματα. 

Μια εκπομπή που με τον τρόπο της και μέσα από την παρουσία άκρως ενδιαφέρουσων, γυναικείων προσωπικοτήτων, διαβεβαιώνει ότι οι γυναίκες δεν είμαστε αόρατες και δεν θα ανεχτούμε να μας συμπεριφέρονται ως τέτοιες!

Γυναίκες που με τη θέλησή τους, το ψυχικό σθένος, τα γερά νεύρα και συχνά την αυταπάρνηση, αποδεικνύουν πως η θέση μας δεν είναι συμπληρωματική σε μια "εικόνα", απλώς και μόνο για να κλείνει στόματα και επειδή μας την "χαρίζουν". Και όχι, τίποτα δεν είναι τυχαίο ή απλώς το τυχερό μας, εκτός και αν παίζεις Λόττο...

Αυτό πρεσβεύουν οι καλεσμένες που επιλέγονται και μας τιμούν με την παρουσία τους, σε συνεντεύξεις που σίγουρα δεν υπόσχονται να «χαϊδέψουν» αυτιά, αντιθέτως θα φανερώσουν αλήθειες. 

Απόψε το βράδυ στις 20:30, στο "Woman to Woman", φιλοξενείται μια γυναίκα που κεντρίζει το ενδιαφέρον και μόνο στο άκουσμα του επαγγέλματός της.

Όταν όμως η Βάνα ξεκινήσει να αφηγείται ιστορίες και βιώματα ως γυναίκα νεκροθάφτης - τα τελευταία περίπου 30 χρόνια-, καθηλώνεσαι. Εμείς, αυτό πάθαμε πάντως. 

Μια συνέντευξη στη Νίκολα Καρατζιά, που θα συζητηθεί.

Δείτε εδώ ένα μικρό δείγμα από τα πολλά και απίστευτα που θα ακουστούν απόψε στο web tv «Digital».

Δείτε την αποψινή εκπομπή στο https://digitaltv.com.cy/

Loader