Τρία κόλπα για να κάνεις πιο λειτουργικό το κινητό σου

Τρία κόλπα για να κάνεις πιο λειτουργικό το κινητό σου

Πριν το επόμενο update

Αν χρησιμοποιείς iPhone αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να κάνεις το κινητό σου πιο εύχρηστο και λειτουργικό. Σε περίπτωση που η συσκευή σου “τρέχει” με iOS 15, τότε πιθανότατα θα σε ταλαιπωρούν ορισμένα θέματα. Για να μην περιμένεις, λοιπόν, το επόμενο update, έχουμε ορισμένα tips που θα σε βοηθήσουν μέχρι τότε.

Άλλαξε τη φωνή της Siri

Με το iOS 14.5, η Siri απέκτησε δύο νέες φωνές και έτσι για πρώτη φορά ακούγεται και ως άνδρας. Οπότε, πλεον αντί να μπαίνει από μόνη της η γυναικεία φωνή, μπορείς να έχεις και τη δυνατότητα επιλογής. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας στις ρυθμίσεις, στο Siri & Search και, τέλος, στο Siri Voice.

Διάβασε Επίσης: Netflix: Δε θα συμπεριλάβει ρωσικά κανάλια 

Κλείσε τα 5G αν δεν τα χρειάζεσαι

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού για πολλούς είναι ένα μόνιμο πρόβλημα. Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι η απενεργοποίηση των 5G. Τα 5G, “καίνε” αρκετή μπαταρία, έτσι όταν δεν τα χρειάζεσαι μπορείς να πας στις ρυθμίσεις και να τα απενεργοποιήσεις. 

Διάβασε Επίσης: Η Disney ακυρώνει την προβολή κινηματογραφικών ταινιών της στη Ρωσία

Ξεκλείδωσε το κινητό σου ακόμα και με μάσκα

Λόγω της πανδημίας φοράμε τη μάσκα αρκετές ώρες την ημέρα, γεγονός που “δεν αφήνει” το κινητό μας να αναγνωρίσει το Face ID μας εύκολα, χωρίς να βάλουμε κωδικό. Ωστόσο, αν έχεις Apple Watch η ζωή σου γίνεται πιο εύκολη, αφού σου δίνεται η επιλογή να ξεκλειδώσεις το κινητό σου ακόμη κι αν δε φαίνεσαι. Μπορείς να πας στις ρυθμίσεις, να ανοίξεις το Face ID & Passcode, να κάνεις scroll down μέχρι να βρεις ξεκλείδωμα με Apple Watch. Είναι πανεύκολο και χρήσιμο.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader