Τζορτζ Κλούνεϊ: Απέρριψε δουλειά μιας μέρας που θα του εξασφάλιζε 35 εκ. δολάρια

Τζορτζ Κλούνεϊ: Απέρριψε δουλειά μιας μέρας που θα του εξασφάλιζε 35 εκ. δολάρια

Ο λόγος της απόφασής του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε ότι « αν μου στερεί ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει».

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ πήρε αυτή την απόφαση και δεν το μετανείωνει, αναφέροντας πως ήταν κάτι που το αποφάσισε μαζί με την σύντροφο του Αμάλ. Η συγκεκριμένη δουλειά σχετιζόταν με μια χώρα που είναι σύμμαχος με την Αμερική, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν ήταν κάτι που τον επηρέασε. 

Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να απορρίψει 35 εκατομμύρια δολάρια για μιας ημέρας δουλειά; Ναι, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος το αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Guardian. 

Πιθανώς, στην απόφασή του αυτή βοηθάει και το γεγονός ότι ο Κλούνεϊ είναι ένας πάρα πολύ πλούσιος άνθρωπος. Έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ενώ η εταιρεία παραγωγής τεκίλας Casamigos, της οποίας ήταν συνιδρυτής, πουλήθηκε για 1 δισεκατομμύριο δολάρια πριν από τέσσερα χρόνια. 

«Λοιπόν, ναι. Μου πρόσφεραν 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας, για διαφημιστικό μιας αεροπορικής εταιρείας. Αλλά το συζήτησα με την Αμάλ και αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει», απάντησε, αναφερόμενος στη σύζυγό του. 

Διάβασε Επίσης: Ο πρίγκιπας Harry αναλαμβάνει χρέη life coach

«Σχετιζόταν με μια χώρα που, παρότι είναι σύμμαχος (σ.σ. των ΗΠΑ), είναι αμφισβητήσιμη κάποιες φορές, οπότε σκέφτηκα “Αν μου στερεί ένα λεπτό ύπνου, δεν αξίζει”», εξήγησε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. 

Ο Κλούνεϊ δεν αποκάλυψε ούτε για ποια χώρα μιλάει, αλλά ούτε και για ποια αεροπορική εταιρία, όμως το πλαίσιο που έθεσε στην εξήγησή του είναι σχετικά στενό και μοιραία υπήρξαν εικασίες ότι αναφέρεται είτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είτε στην Τουρκία, οι επιδόσεις της οποίας στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι αρκετά χαμηλές. 

Αυτό φαίνεται να πιστεύουν πάντως και οι Αρμένιοι της Αμερικής, οι οποίοι ευχαρίστησαν με δημόσια ανακοίνωση τον Κλούνεϊ που δεν υποστηρίζει το καθεστώς Ερντογάν. 

Πηγή

Loader