The Umbrella Academy: Κυκλοφόρησε το trailer της τρίτης σεζόν

The Umbrella Academy: Κυκλοφόρησε το trailer της τρίτης σεζόν

Έχουμε την υπόθεση του νέου κύκλου

Ο νέος κύκλος του The Umbrella Academy πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Η σειρά θα επιστρέψει για την τρίτη σεζόν γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στο Netflix, στις 22 Ιουνίου.

Διάβασε Επίσης: Η πρώτη πτήση με πλήρωμα μόνο γυναίκες μπήκε στην ιστορία

Η υπόθεση της τρίτης σεζόν:

Αφού βάζει τέλος στη συντέλεια του 1963, η Ακαδημία της Ομπρέλας επιστρέφει στο παρόν, πεπεισμένη ότι απέτρεψε την αρχική αποκάλυψη και διόρθωσε το απομακρυσμένο χρονολόγιο μια για πάντα. Ύστερα όμως από σύντομη πανηγυρική στιγμή, τα αδέλφια συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς (εντάξει, καθόλου) όπως τα άφησαν.  Έξυπνα, κομψά και θερμά όσο μια θάλασσα από παγόβουνα, τα Σπουργίτια συγκρούονται αμέσως, σε μια βίαιη αντιπαράθεση που αποδεικνύεται ότι είναι το τελευταίο που τους απασχολεί όλους.

Αντιμετωπίζοντας τις δικές τους προκλήσεις, απώλειες και εκπλήξεις και, παράλληλα, μια άγνωστη καταστροφική οντότητα που σπέρνει τον όλεθρο στο Σύμπαν (που μπορεί να οφείλεται σε αυτούς), το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πείσουν τη νέα και πιθανώς καλύτερη οικογένεια του μπαμπά να τους βοηθήσει να διορθώσουν τα λάθη που προκάλεσε η άφιξη τους. Θα βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στη ζωή που είχαν πριν από την αποκάλυψη; Ή μήπως αυτός ο νέος κόσμος πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερα;

Loader