Viral ο ξεκαρδιστικός μπαμπάς που χορεύει ενώ η κόρη του κάνει τηλεμάθημα

Viral ο ξεκαρδιστικός μπαμπάς που χορεύει ενώ η κόρη του κάνει τηλεμάθημα

Χορεύει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2015 ήταν το τραγούδι «Uptown Funk» του Mark Ronson με τον Bruno Mars.

Ενας πατέρας δεν αντιστάθηκε στον ρυθμό του γνωστού τραγουδιού και άρχισε να χορεύει στην κουζίνα, όσο η μικρή του κόρη έκανε τηλεμάθημα. Ο Isaac Jones νόμιζε ότι η κόρη του, Delaney, απλώς έκανε ένα βίντεο με τις χειροτεχνίες της, όπως συνηθίζει κάθε φορά. Η μικρή όμως έκανε ένα βίντεο για να το στείλει στη δασκάλα της και σε όλη της την τάξη.

Η σύζυγος του Isaac Jones, Jennifer, δημοσίευσε το ξεκαρδιστικό βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, το οποίο πρόσφερε άφθονο γέλιο στους διαδικτυακούς της φίλους και απέσπασε χιλιάδες views, κοινοποιήσεις και σχόλια.

Ο χορός του πατέρα έγινε viral και το βίντεο του Isaac να χορεύει ξέφρενα στην κουζίνα, ενώ η κόρη του κάνει τηλεμάθημα κάνει το γύρο του διαδικτύου. «Τι πάει λάθος με την οικογένειά μου; Προσπαθώ να κάνω τις χειροτεχνίες μου» σημείωσε η μικρή όσο ο πατέρας της και τα δύο της αδέλφια χόρευαν στην κουζίνα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δασκάλα της μικρής Delaney θα γέλασε πολύ και οι συμμαθητές της θα έχουν να το συζητάνε για πολύ καιρό.

Πηγή

Loader