Το Warrior Nun θα γίνει τριλογία ταινιών μετά την ακύρωση από το Netflix

Το Warrior Nun θα γίνει τριλογία ταινιών μετά την ακύρωση από το Netflix

Η ανακοίνωση

Το Warrior Nun ήταν μια από τις δημοφιλείς και άλλοτε trending σειρές του Netflix που απέκτησαν δικό τους κοινό, αλλά ύστερα από την πρεμιέρα της 2ης σεζόν το Netflix την ακύρωσε. Χιλιάδες fans της σειράς είχαν εκφράσει τότε τη δυσαρέσκιά τους με την ακύρωσή της και είχαν ξεκινήσει να μαζεύουν υπογραφές για την ανανέωσή της και τα κατάφεραν. Πρόσφατα μάθαμε ότι το Warrior Nun τελικά σώθηκε και ότι θα επιστρέψει, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες.

 

Τώρα, ο παραγωγός του Warrior Nun, Dean English, αποκάλυψε όπως μαθαίνουμε από το THR, ότι η σειρά θα μετατραπεί σε μία τριλογία ταινιών που θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα στον κινηματογράφο ή σε κάποια streaming υπηρεσία. Ναι, καλά διαβάσατε. Το Warrior Nun γίνεται τρεις ταινίες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι το Warrior Nun επιστρέφει ως τριλογία κινηματογραφικών ταινιών. Για άλλη μια φορά, μια τριλογία ταινιών μεγάλου μήκους. Τρεις ταινίες.

Δείτε το βίντεο με την επίσημη ανακοίνωση:

 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα έρθουν οι ταινίες ή εάν θα παίξουν οι ίδιοι ηθοποιοί όπως στη σειρά του Netflix.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα τη σειρά, η σύνοψή της λέει τα εξής: Μια ορφανή έφηβη ξυπνά στο νεκροτομείο και ανακαλύπτει ότι έχει τις υπερδυνάμεις του εκλεκτού Κομιστή μιας μυστικής σέκτας μοναχών που κυνηγούν δαίμονες.

 Όσον αφορά το cast, η Alba Baptista έπαιξε την Ava Silva, ενώ πλάι της είδαμε και τους Toya Turner, Tristán Ulloa, William Miller, Thekla Reuten, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Olivia Delcán, Meena Rayann (Game of Thrones), Jack Mullarkey (Vikings: Valhalla) και Richard Clothier (Fantastic Beasts and Where to Find Them).

Πηγή

Loader