The Weeknd: Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής στην σειρά «The Idol»

The Weeknd: Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής στην σειρά «The Idol»

Τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η κόρη του Johnny Depp

Η σειρά «The Idol» θα ακολουθεί την πορεία μιας ποπ τραγουδίστριας η οποία κάνει σχέση με έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη ενός κλάμπ.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στην σκηνοθεσία ενώ παράλληλα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυαναμενόμενη σειρά του HBO, «The Idol». Ο Abel Tesfaye που είναι το πραγματικό όνομα του The Weeknd, δημιούργησε τη σειρά παρέα με τον παραγωγό του Reza Fahi και τον δημιουργό του Euphoria, Sam Levinson. 

Εδώ και μήνες ακούγονται φήμες για την σειρά στην οποία ο The Weeknd θα είναι ο συν-δημιουργός, παραγωγός αλλά και ο πρωταγωνιστής. Το «The Idol», η νέα αυτή δραματική σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και έχει ήδη κλείσει ένα cast που δε θα μπορέσεις να το ξεπεράσεις εύκολα! Ο The Weeknd (το πραγματικό του όνομα Abel Tesfaye) δημιούργησε τη σειρά με τον συνεργάτη παραγωγής του, Reza Fahim, και τον δημιουργό του «Euphoria», Sam Levinson. 

Η Amy Seimetz πρόκειται να σκηνοθετήσει και τα έξι επεισόδια της σειράς, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Lily-Rose Depp. Το «The Idol» έχει επίσης ολοκληρώσει το καστ του με τους Suzanna Son, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Steve Zissis, Troye Sivan, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga και Anne Heche. 

«Όταν οι πολυτάλαντοι The Weeknd, Reza Fahim και Sam Levinson μας παρουσίασαν το «The Idol», ήταν ξεκάθαρο ότι η ανατρεπτική, αποκαλυπτική τους άποψη για τη λατρεία της μουσικής βιομηχανίας δεν έμοιαζε με οτιδήποτε είχε κάνει ποτέ το HBO», δήλωσε το στέλεχος προγραμματισμού του HBO, Francesca Orsi. «Λίγο αργότερα, το λαμπρό δίδυμο του Joe Epstein και της Amy Seimetz ένωσαν τις δυνάμεις τους με την υπόλοιπη ομάδα και αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα». 

Διάβασε Επίσης: Ουδέτερες ως προς το φύλο θα είναι πλέον οι κατηγορίες στα Brit Awards 

Σε εξέλιξη από το καλοκαίρι, το «The Idol» τοποθετείται με φόντο τη μουσική βιομηχανία στο Λος Άντζελες. Επικεντρώνεται σε έναν γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη μιας σύγχρονης λατρείας που αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με έναν ανερχόμενο ποπ τραγουδιστή. Λεπτομέρειες για τους ρόλους των άλλων μελών του cast μένουν άγνωστες. 

Εκτός από τη μουσική του καριέρα με πολλές πωλήσεις, ο The Weeknd στο παρελθόν συνέγραψε και έκανε φωνητική δουλειά σε ένα επεισόδιο του 2020 του American Dad του TBS. Εμφανίστηκε επίσης στο Uncut Gems. 

Πηγή

Loader