Who killed Sara?: H ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν

Who killed Sara?: H ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν

Η πραγματική ταυτότητα της Sara αποκαλύπτεται μετά το θάνατο της

Η μεξικάνικη σειρά “Who killed Sara?” άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη μέχρι και τη δεύτερη σεζόν. Η δραματική σειρά επιστρέφει και θα δούμε τις εξελίξεις να ανατρέπονται.

Η δεύτερη σεζόν μας άφησε ένα βήμα πιο κοντά στη βασική ερώτηση του τίτλου που αν και δόθηκε η απάντηση, όλα δείχνουν πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται . Η σειρά επιστρέφει για την τρίτη σεζόν στις 18 του Μάη σύμφωνα με το επίσημο trailer.

Διάβασε Επίσης: Έρχεται ένα θρίλερ με την Julia Roberts στο Netflix

Στο φινάλε της δεύτερης σεζόν, είδαμε flashback που αποκαλύπτουν ποιος έκοψε τα σχοινιά από το αλεξίπτωτο της Sara και πέθανε. Τελικά αυτή που το έκανε ήταν η Marifer, η κρυφή ετεροθαλής αδερφή της.

Στα τελευταίο επεισόδιο βλέπουμε τον Nicadro να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον που αποκαλεί “Doctor”. Αναφέρει πως ο Alex και οι υπόλοιποι πιστεύουν ότι η Marifer σκότωσε τη Sara και ότι δεν πρέπει να μάθουν ότι εκείνος και ο Doctor είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι.

Αυτό είναι κάτι που γεννά ερωτήματα. Μήπως τελικά πίσω από το θάνατο της Sara κρύβεται κάτι μεγαλύτερο;

Από την άλλη, η Elisa την είδαμε να βάζει φωτιά στο καζίνο της οικογένειας της και να παγιδεύεται στις φλόγες μέχρι ο Alex να τη σώσει. Θα κρατήσει τελικά αυτό που έχουν ανάμεσα τους;

Loader