Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συνδέει την Τσικνοπέμπτη με coronavirus

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συνδέει την Τσικνοπέμπτη με coronavirus

Ακολουθεί ανακοίνωση

Eν όψει της σημερινής ημέρας της Τσικνοπέμπτης, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ως συνήθως ΔΕΝ συμμετέχει σε αυτό «το γλέντι της τσίκνας».

Η συμμετοχή και η έμπρακτη φιλοσοφία μας είναι η αναίμακτη διασκέδαση μας χωρίς ζωικές τσίκνες.

Η Φυτοφαγική Πέμπτη έχει καθιερωθεί πλέον (τουλάχιστον για εμάς) και στην πρώτη γραμμή και στις φουκούδες γενικότερα δεν θα βρείτε κρέατα ή θαλασσινά αλλά όλων των ειδών τα χόρτα και τα ζαρζαβατικά με πολλές γευστικές επιλογές. Δηλαδή αύριο θα έχουν την τιμητική τους τα μανιτάρια, οι πιπεριές, τα σουβλάκια σόγιας, οι ντομάτες, τα κρεμμύδια, το κουνουπίδι, τα καρότα, οι πατάτες και γενικά όλα εκείνα τα χορταρικά κ.α. τα οποία υπάρχουν άφθονα στην Κύπρο.

Προτείνουμε λοιπόν στους συμπολίτες μας να κάνουν την αρχή και την διαφορά από φέτος δοκιμάζοντας νέες συνταγές νέα φαγητά χορτοφαγικά και υγιεινά!

Ας γιορτάσουμε μία φυτοφαγική Πέμπτη, μια διαφορετική Πέμπτη, γιατί στον καιρό που διάγουμε σήμερα η κατάσταση όσον αφορά την υγεία του ανθρώπου, πρέπει να διαφυλαχτεί σαν κόρη οφθαλμού.

Εδώ να σημειώσουμε και να επικαλεστούμε τον κορωνοϊό ο οποίος σύμφωνα με τους επιστήμονες ξεκίνησε από την συνήθεια της κατανάλωση άγριων ζώων αλλά και της απληστίας του ανθρώπου ο οποίος με την διατροφική αυτή συμπεριφορά του βάζει σε μεγάλο κίνδυνο ολόκληρη την ανθρωπότητα , τα ζώα και την φύση, γιατί Μία είναι η Υγεία και Μία η ευημερία.

Φέτος σκέψου αλλιώς!

Καλή και αναίμακτη Τσικνοπέμπτη λοιπόν.

Loader