Ο Ντόναλντ Τραμπ περνά ένα δράμα χωρίς το Twitter του

Ο Ντόναλντ Τραμπ περνά ένα δράμα χωρίς το Twitter του

Ο Ντόναλντ Τράμπ την Παρασκευή, κατέθεσε αίτημα ανάκτησης του λογαριασμού του στο Twitter στο δικαστικό μέγαρο του Μαϊάμι, λέγοντας ότι η εταιρία «έριξε» το προφίλ του, καθώς πίεζαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι στο Κονγκρέσο.

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, είναι αποφασισμένος να επαναλειτουργήσει τον λογαριασμό του στο Twitter. Μάλιστα ζήτησε από έναν δικαστή της Φλόριντα να παρέμβει ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Τραμπ είχε μηνύσει το Twitter, Facebook και την Google κατηγορώντας τους ότι «φιμώνουν» τις συντηρητικές φωνές.

Ο Ντόναλντ Τράμπ την Παρασκευή, κατέθεσε αίτημα στο δικαστικό μέγαρο του Μαϊάμι, λέγοντας ότι η εταιρία «έριξε» το προφίλ του, καθώς πίεζαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι στο Κονγκρέσο. Το twitter, δεν έχει κάνει δήλωση ακόμη. Μεταξύ άλλων, σημειώνει πως το Twitter ασκεί έναν βαθμού εξουσίας στην χώρα, άνευ προηγούμενου που είναι επικίνδυνος και δεν αφήνει την δυνατότητα να ανοίξει μια δημοκρατική συζήτηση.

Εν τω μεταξύ ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι έλαβε το εμβόλιο της Pfizer για τον κορονοϊό, λέγοντας ότι μπορεί να κάνει και την τρίτη δόση εάν το κρίνει απαραίτητο. Την περασμένη εβδομάδα, η FDA εξέδωσε έκτακτη άδεια για χρήση της τρίτης δόση του εμβολίου της Pfizer σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες. «Λοιπόν, πήρα το Pfizer και θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με οποιοδήποτε από αυτά (σσ: τα εμβόλια)», είπε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Yahoo Finance.

Πηγή 

Loader