Πρόγνωση καιρού: Θα επηρεαστεί η παρέλαση και η εξόρμησή μας στη φύση;

Πρόγνωση καιρού: Θα επηρεαστεί η παρέλαση και η εξόρμησή μας στη φύση;

Δείτε αναλυτικά το δελτίο καιρού του ερχόμενου τριημέρου

Ο καιρός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την εξέλιξη των σχεδίων μας, ειδικά κατά την περίοδο που διανύουμε. Δείτε το δελτίο καιρού και προετοιμαστείτε αναλόγως, για το τριήμερο.

Το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Κατά τις απογευματινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

 Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ χαμηλές νεφώσεις που θα αναπτύσσονται παροδικά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ασθενή βροχή.

Την Καθαρά Δευτέρα, χαμηλό βαρομετρικό που δημιουργείται νότια του νησιού, θα αρχίσει να επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, κυρίως από το απόγευμα και μετά. Ο καιρός κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και πιθανό και μεμονωμένες καταιγίδες. 

Παρατηρούνται αυξημένες μέσες και υψηλές νεφώσεις, οι οποίες πιθανόν να δίνουν τοπικά σταγόνες λάσπης ή και ελαφριές λασποβροχές. Καθώς προχωράει η ημέρα, οι νεφώσεις θα πυκνώνουν και κυρίως το απόγευμα και βράδυ φαίνεται να παρατηρούνται κατά διαστήματα λασποβροχές, οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από βροντές. Ως πρώτη φάση συστήνουμε να μην ακυρωθούν οι όποιες υπαίθριες δραστηριότητες έχουν προγραμματιστεί, αλλά όσο πιο νωρίς αρχίσουν αυτές τόσο πιο ασφαλές φαίνεται να είναι από θέμα βροχών.

Ωστόσο, από το βράδυ και μετά, τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν. Στην ατμόσφαιρα, από την Κυριακή και μετά, θα αιωρείται σκόνη.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής

Πηγή: dom.org.cy, kitasweather.com

Πηγές φωτογραφιών: limassol.org.cy, facebook.com 

Loader