Προσφέρονται δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα του Τουρισμού

Προσφέρονται δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα του Τουρισμού

Το Υφυπουργείο Τουρισμού στοχεύει στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό - Δείτε τις επιλογές σας

Το Υφυπουργείο Τουρισμού - Deputy Ministry of Tourism προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα, με στόχο την αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.

Τα προγράμματα απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και στο ευρύ κοινό.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, θα πραγματοποιηθούν από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο του 2024, θα έχουν διάρκεια τρεις ώρες έκαστο και θα καλύψουν γεωγραφικά όλες τις επαρχίες παγκύπρια, εντός πόλεων αλλά και σε διάφορες Κοινότητες. Τα προγράμματα, θα υλοποιηθούν από εγκεκριμένους εκπαιδευτές και θα προσφερθούν Δωρεάν, καθώς το κόστος διοργάνωσης καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από το Υφυπουργείο Τουρισμού. Τα προγράμματα θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα θεματικών και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες που εργάζονται ήδη στον τομέα του τουρισμού, όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα του τουρισμού.

Σκοπός των προγραμμάτων, είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός  των γνώσεων, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού (up – skilling), αλλά και η εκπαίδευση του σε νέες δεξιότητες (re – skilling), με απώτερο στόχο την ένταξη ή επανένταξη στην αγορά εργασίας, αλλά και την επαγγελματική και προσωπική ανέλιξη.

Μάθε περισσότερα εδώ για τις αιτήσεις και τα σεμινάρια.

υφυπουργειο τουρισμου

Πηγή φωτογραφιών

Loader