PS Plus: Ο Άγιος Βασίλης έρχεται νωρίτερα

PS Plus: Ο Άγιος Βασίλης έρχεται νωρίτερα

Διαθέσιμα πλέον τα δωρεάν παιχνίδια του Δεκεμβρίου για τα PS5 και PS4

Παλικάρια αρχίστε το κατέβασμα!

Από την Τρίτη 5/12, έγιναν διαθέσιμα και τα τελευταία δωρεάν παιχνίδια της χρονιάς, τα οποία προσφέρει το PlayStation Plus Essential. Τα νέα δωράκια της Sony είναι προσβάσιμα όχι μόνο για τους συνδρομητές του Essential, αλλά και όλων των άλλων βαθμίδων της υπηρεσίας.

Πρώτο και καλύτερο είναι το Lego 2K Drive. Μιλάμε για έναν τίτλο που αποτελεί ένα μεγάλο open-world παιχνίδι, που θυμίζει αρκετά τα Forza Horizon, απλά εδώ όλος ο κόσμος, τα αυτοκίνητα και οι χαρακτήρες είναι Lego! Το driving παιχνίδι έχει ένα εκτενές story mode, στο οποίο θα εξερευνήσετε την Bricklandia, ενώ υπάρχει και multiplayer για να απολαύσετε την περιπέτεια με έως και πέντε φίλους. Ακολουθεί το Powerwash Simulator. Να θυμίσουμε ότι αυτό είχε γίνει viral στα social media, σχετικά με το πόσο εθιστικό είναι. Εδώ ο στόχος είναι ένας: Χρησιμοποιώντας πιεστικά εργαλεία πρέπει να καθαρίσουμε κάθε λερωμένη επιφάνεια!

Τέλος, την τριάδα κλείνει το Sable, για τo PS5, ένα πραγματικά πανέμορφο indie παιχνίδι που ξεχωρίζει για το εικαστικό του και τον ιδιαίτερο κόσμο του. Το Sable έχει φτιαχτεί από δύο μόνο άτομα, ο ένας εκ των οποίων είναι ο ελληνικής καταγωγής, Gregorios Kythreotis.

Κείμενο: Τάσος Σταυρίδης 

Loader