Scarabeo Halloween Party “To στοιχειωμένο Άσυλο: Μια νύχτα που δεν επιστρέφει κανείς”

Scarabeo Halloween Party “To στοιχειωμένο Άσυλο: Μια νύχτα που δεν επιστρέφει κανείς”

Ετοιμαστείτε για το πιο τρομακτικό χάλογουιν πάρτυ στο νησί

O Scarabeo μας προσκαλεί σε μια αξέχαστη νύχτα τρόμου με την εκδήλωση “Halloween - To στοιχειωμένο Άσυλο: Μια νύχτα που δεν επιστρέφει κανείς”.

Ετοιμαστείτε να μπείτε σε ένα στοιχειωμένο άσυλο, όπου οι ψίθυροι των πνευμάτων και οι σκιές του παρελθόντος αναζητούν δικαιοσύνη.

Στις 27 Οκτωβρίου το Bar της Ιθάκης θα μεταμορφωθεί σε έναν εφιάλτη που ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας.

Ακολουθήστε τα βήματα των επισκεπτών του ασύλου που δεν κατάφεραν ποτέ να φύγουν.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 και η ατμόσφαιρα θα γεμίσει με ανατριχιαστικές μελωδίες καθώς η @pettisnmusic ανεβαίνει στη σκηνή για να σας κρατήσει στην άκρη με μια playlist γεμάτη ένταση και μυστήριο.

Η πίστα θα στηθεί τόσο στην αυλή όσο και στο εσωτερικό, με σκοτεινές γωνιές και στοιχειωμένα δωμάτια να σας βυθίζουν σε μια εμπειρία που θα σας στοιχειώσει. Η είσοδος είναι δωρεάν, και δεν απαιτείται κράτηση.

Από τις 21:00 έως τις 22:00, απολαύστε το NASTY HOUR, όπου όλα τα ποτά είναι 1+1 δωρεάν!

Σημαντική σημείωση: Η συμμετοχή στο θέμα της εκδήλωσης είναι απαραίτητη! Πηγαίνετε ντυμένοι σαν φαντάσματα, νοσοκόμες ή ασθενείς ασύλου. Η διοργάνωση θέλει να συμμετέχουν όλοι ενεργά στο concept καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας! Ένας φωτογράφος και ένας βιντεογράφος θα απαθανατίσουν όλες τις απόκοσμες στιγμές, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος των αναμνήσεων. Θα υπάρχουν διαγωνισμοί για το καλύτερο κοστούμι με φανταστικά βραβεία, καθώς και εκπλήξεις καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Κάθε σκιερή γωνιά του ασύλου περιμένει να αποκαλύψει τα μυστικά της και οι φωνές αόρατων επισκεπτών θα σας παρακινήσουν να γίνετε μέρος μιας νύχτας που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. 

Ανοιχτές πόρτες, κλειστά μάτια… ποιος θα τολμήσει να εξερευνήσει;

Αναζητήστε το άσυλο, αν τολμάτε!

Ειδικό αίτημα και πληροφορίες 96733994 ή DM

scarabeo

Πηγή Poster

Loader