Σήμερα το Cyprus Forum

Σήμερα το Cyprus Forum

Κατέφθασε η μέρα για το πολυαναμενόμενο Cyprus Forum που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, στις 2 Οκτωβρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Συγκεντρώνοντας πολιτικούς ηγέτες από Κύπρο και εξωτερικό, εξέχουσες προσωπικότητες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τον χώρο των ΜΜΕ, του επιχειρείν, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών επιδιώκει να γίνει μοχλός και καταλύτης αλλαγής μέσω διαλόγου και δημόσιων συζητήσεων.

Απώτερος σκοπός η δέσμευση για δράση από τους εμπλεκόμενους με αποτέλεσμα να βελτιωθούν και να προωθηθούν βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πολιτικές στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με τον χαιρετισμό του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, και θα ακολουθήσουν ο Αντιπρόεδρος του Delfi Economic Forum, Γιάννης Θωμάτος αλλά και ο ιδρυτής του Cyprus Forum, Νικόλας Κυριακίδης.

Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου και του Επιτρόπου του Πολίτη Παναγιώτη Σεντώνα.

Φλέγοντα θέματα της επικαιρότητάς όπως οι προσδοκίες των νέων για την Ευρώπη και τις τρέχουσες κοινωνικοπολιτικές καταστάσεις, η ισότητα των φύλων, το μέλλον του υγειονομικού τομέα και οι βιώσιμες λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος θα τεθούν στον ανοιχτό διάλογο από σπουδαίους ομιλητές που πλαισιώσουν την ατζέντα του συνεδρίου.

Πολίτες, εκπρόσωποι οργανισμών και επιχειρήσεων επιχειρήσεις, αξιωματούχοι και πολιτικοί που εργάζονται για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων στη χώρα μας, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στο συνέδριο, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και να καθορίσουν νέες και δημιουργικές λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον δημόσιο βίο.

Το Cyprus Forum διοργανώνεται από τον μη κυβερνητικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Oxygono, που έχει σκοπό την βελτίωση της ποιότητας του δημοσίου διαλόγου στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Delphi Economic Forum.

Loader