Συναυλίες Ed Sheraan: Χιλιάδες θαυμαστές παρευρέθηκαν για να τον απολαύσουν (βίντεος)

Συναυλίες Ed Sheraan: Χιλιάδες θαυμαστές παρευρέθηκαν για να τον απολαύσουν (βίντεος)

Όλα όσα έγιναν στο διήμερο που θα συζητιέται για καιρό

Με ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων και προσελκύοντας διεθνές ενδιαφέρον, ο Ed Sheeran τραγούδησε για δύο μέρες, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη από την Κύπρο αλλά και από χώρες του εξωτερικού που ταξίδεψαν στο νησί μας για να τον απολαύσουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη συναυλία έφτασαν στο νησί, θαυμαστές του καλλιτέχνη από 42 χώρες.

ed

Χιλιάδες θαυμαστές του διάσημου καλλιτέχνη έσπευσαν από νωρίς στο συναυλιακό χώρο για να εξασφαλίσουν τη θέση τους, ενώ και στη γύρω περιοχή υπήρχε κυκλοφοριακή κίνηση από νωρίς. Για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας καθώς και της κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους είχαν επιστρατευθεί μέλη της αστυνομικής δύναμης που παρακολουθούν με drone την περιοχή, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

ed

Ο Βρετανός τραγουδοποιός, ένα παγκόσμιο φαινόμενο, έφερε την εντυπωσιακή του περιοδεία «Mathematics» στην Κύπρο και ο ίδιος βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μπλουζάκι special edition με την επιγραφή «Larnaca» επάνω. Πρόκειται για μπλουζάκια που κυκλοφορούν προς τιμήν του tour του Ed Sheeran με το όνομα: «+ – = ÷ x (Mathematics tour)».

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο καλλιτέχνης πλησίασε το μικρόφωνο και, με ένα ζεστό χαμόγελο, είπε, «Γεια σου, Λάρνακα!».

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές συναυλίες που έδωσε ο παγκοσμίου φήμης τραγουδοποιός. 

 

 

Πηγή φωτογραφιών

Loader