«Wish Upon a Costa» για χριστουγεννιάτικη μαγεία

«Wish Upon a Costa» για χριστουγεννιάτικη μαγεία

Φέτος δεν ευχόμαστε σε ένα αστέρι αλλά πίνοντας ένα Costa Coffee ρόφημα

Όταν σχεδόν τίποτα δεν συνωμοτεί στο να μας βάλει σε εορταστικό κλίμα φέτος και ας πλησιάζουν τα Χριστούγεννα εξαιρετικά, αναλαμβάνουν τα Costa Coffee να εκπληρώσουν ευχές, κάνοντας τα όλα, λίγο πιο μαγικά, ξεχωριστά και σαφώς απολαυστικά.

Απολαυστικά για νέους που διασκεδάζουν, φίλους που μοιράζονται αλήθειες, οικογένειες που στολίζουν το σπίτι και δένονται ακόμη περισσότερο, ζευγάρια που ερωτεύονται πιο πολύ, έχοντας όλοι στο «κάδρο» των ομορφότερων στιγμών τους, μια αχνιστή, γευστική σοκολάτα και ένα μυρωδάτο καφέ.

Η γνωστή και αγαπημένη αλυσίδα καφέ, ειδικά για αυτές τις γιορτές, μας «εφοδιάζει» ξανά με τα γνώριμα εορταστικά αλλά και ακόμη δύο καινούρια ροφήματα, που υπόσχονται να γίνουν τα αγαπημένα ενηλίκων και ανηλίκων, όλα σε μια φανταστική συσκευασία που παραπέμπει σε χριστουγεννιάτικο παραμύθι, προϊδεάζοντας και δελεάζοντας για το μαγικό ταξίδι που σε περιμένει στην πρώτη κιόλας γουλιά.

Irish Style Late, Hazelnut Praline Hot Chocolate, Gingerbread Latte, Black Forest Hot Chocolate. Υπέροχες γεύσεις και μυρωδιές που «συνεργούν» σε μια ατμόσφαιρα ιδανική για δημιουργία αναμνήσεων, υπεύθυνων για το χαμόγελο που θα προκαλούν σε κάθε τους ανάκληση…ολόχρονα.

Τέσσερις γεύσεις ισάξια λαχταριστές αλλά τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, ώστε να καλύπτουν κάθε γούστο και επιθυμία. Επέλεξε λοιπόν εάν θα απολαύσεις το ρόφημα σου επί τόπου σε κάποιο Costa Coffee ή εάν θα το πάρεις μαζί σου για το δρόμο, βρες και παρήγγειλε τη «συνταγή» που ξεχώρισες και όλα τα υπόλοιπα, άσε τα στα έμπειρα χέρια των baristas.

Εμείς πάντως, δοκιμάσαμε και τα τέσσερα γιορτινά ροφήματα και σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει ήδη και εσύ, σου δίνουμε τα πρώτα tips «πλοήγησης» για το καθένα από αυτά.

Gingerbread Latte: Το αγαπημένο latte, απολαυστικά αρωματισμένο με σιρόπι gingerbread και σερβιρισμένο με ένα μπισκότο gingerbread man. Για να θυμηθούμε πως μπορούμε να είμαστε ενήλικες αλλά και παιδιά μαζί.

gagaga

Irish Style Latte: Με πλούσια και βελούδινη υφή, το γνώριμο μας latte, έχει γεύση ιρλανδικού καφέ (χωρίς αλκοόλ) και σερβίρεται με σοκολάτα σε σκόνη και ένα χρυσό αστέρι από λευκή σοκολάτα. Για όλους όσοι θέλουν μια έντονη γευστική εμπειρία.

gsgsg

Hazelnut Praline Hot Chocolate: Η ζεστή σοκολάτα, συνδυασμένη απολαυστικά με σιρόπι καβουρδισμένου φουντουκιού και αυθεντικής βελγικής σως σοκολάτας, σερβιρισμένη με μικρά κομμάτια βάφλας με σοκολάτα γάλακτος. Ένας συνδυασμός καθηλωτικά ηδονικός.

sgsgs

Black Forest Hot Chocolate: Η λαχταριστή ζεστή σοκολάτα, με σιρόπι από γλυκό κεράσι και γαρνιρισμένη με κόκκινα κομματάκια σοκολάτας. Για μια ολοκληρωτική παράδοση στην απόλαυση.

gsgsgs

Τα όμορφα όμως δεν τελειώνουν εδώ στα Costa Coffee, αφού έχουν θέσει ως στόχο, την πραγματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ευχών. Ακριβώς για αυτό το λόγο, για κάθε ένα από τα γιορτινά Χριστουγεννιάτικα ροφήματα που απολαμβάνουμε εμείς -οι πελάτες-, μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου 2019 και 6 Ιανουαρίου 2020, προσφέρεται €0.30 στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, ας περάσουμε όμορφα με αγαπημένη συντροφιά, τον αγαπημένο μας, ποιοτικό Costa Coffee καφέ ή σοκολάτα και ας «Wish Upon a Costa». Ας πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί, σημαντικές ευχές και…Καλά μας Χριστούγεννα. Ακόμη και αν δεν είναι λευκά από το χιόνι, θα μας ταξιδεύσει η υπέροχη, λευκή σαντιγί στο ρόφημα μας!

Μάθε περισσότερα στο instagram και εδώ

Loader