4 κύπριοι απαντούν τι έκαναν τις ώρες που έπεσαν Facebook και Instagram

4 κύπριοι απαντούν τι έκαναν τις ώρες που έπεσαν Facebook και Instagram

Actually όμως τι έκαναν

Αναρωτηθήκαμε τι έκαναν –κυριολεκτικά τι έκαναν όμως- τις ώρες που έπεσε το Facebook και Instagram την περασμένη Δευτέρα, οι λάτρεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Επειδή με απορίες δεν θέλουμε να μένουμε, θέσαμε το ερώτημα σε τέσσερις κύπριους που γνωρίζουμε ότι είναι καθημερινά ενεργοί χρήστες των social media και αυτοί μας απάντησαν, δημιουργώντας βεβαίως ένα επιπρόσθετο ερώτημα: «Μα καλά, κανείς τελικά δεν είναι έστω και λίγο "εθισμένος" στο scroll down, like, post, comment όπως εμείς»;

56576879809
Μιχάλης Τυρίμος

Μιχάλης Τυρίμος - Managing Director, Capacitor Partners

«Έβλεπα netflix και έλεγχα το twitter για updates επάνω στο status του facebook. Επειδή πραγματικά δεν ξανάγινε έτσι πράγμα, είχε απίστευτο ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις την όλη ιστορία. Σκέψου πως οι υπάλληλοι του facebook δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα email τους με αποτέλεσμα μερικοί να “κλειδωθούν” έξω από τα γραφεία τους». 

6676879898
Νικόλας Ιωαννίδης

Νικόλας Ιωαννίδης – Ίνσταγκραμερ, παρουσιαστής

«Βασικά δεν επηρεάστηκα καθόλου! Είχα το προκαθορισμένο μου ραντεβού στον ψυχολόγο μου. Μετά, ήταν η ώρα του δείπνου και μετά, για 3 ώρες και 28 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον κουμπάρο μου! Ώσπου να πάω πέσω ήρταν ούλλα πίσω. Άρα, όλα καλά».

6767890--
Τζιώρτζια Παναγή

Τζιώρτζια Παναγή – Παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός, ίνσταγκραμερ

«Εκείνη τη μέρα άργησα να καταλάβω ότι «έπεσε” το ίνσταγκραμ! Ήμουν σε φιλικό σπίτι για φαγητό και συνήθως όταν τρώω, δεν έχω το τηλέφωνο κοντά μου. Όταν είμαι γενικότερα σε τραπέζι δεν ασχολούμαι και πολύ με το τηλέφωνο και τα σόσιαλ. Όταν αργότερα το κατάλαβα, ήταν ήδη αργά το βράδυ, οπόταν γύρισα σπίτι και ξάπλωσα βλέποντας σειρές. Γενικότερα τέτοιες περιπτώσεις δεν με επηρεάζουν πολύ, επειδή ξέρω ότι κανένας δεν έχει εκείνη την ώρα πρόσβαση, άρα γνωρίζω ότι όλοι είμαστε στην ίδια φάση. Όταν όμως θες να μιλήσεις με κάποιο άτομο, συνήθως παίρνεις τηλέφωνο ή του στέλνεις μήνυμα. Ευκαιρία να αφήσουμε λίγο τα σόσιαλ και να επικοινωνήσουμε λίγο πιο άμεσα και αυθεντικά!».

787879890
Con - Miss Foxy Fox

Miss Foxy Fox – Drag queen, performer, Αππάρα from the new age – όπως γράφει και στο προφίλ της

 «Η πτώση του fb και του Insta με βρήκαν στη βεράντα μου να βλέπω τα άστρα! Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό από εκείνο το βράδυ αλλά πιστεύω πως ήμουν ο ορισμός του unbothered». 

Loader