Αυτός ο Άστρας δεν σκοπεύει να είναι διάττοντας

Αυτός ο Άστρας δεν σκοπεύει να είναι διάττοντας

Αν η διαφθορά, η διαπλοκή και η ανικανότητα είναι τα καρκινώματα της πολιτικής, τότε ο γνωστός ογκολόγος και αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής είναι ο άνθρωπός μας!

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις στη γνωριμία σου με τον ογκολόγο-παθολόγο Γιώργο Άστρα είναι το χιούμορ του, αν και το έχεις ήδη ψυλλιαστεί από τη στιγμή που είναι “σεσημασμένος” τουϊτεράς. Και το χιούμορ είναι από τα βασικότερα όπλα στη φαρέτρα του ιδιαίτερα αγαπητού γιατρού, αν σκεφτεί κανείς την ειδικότητά του, αν και ο ίδιος δεν παύει ποτέ να επισημαίνει πως δεν είναι και τόσο ζοφερή όσο πιστεύουμε. “Ένα μεγάλο ποσοστό των καρκίνων θεραπεύεται, όμως συνηθίζουμε να κολλάμε στο μικρό εκείνο ποσοστό των μη ιάσιμων” λέει με νόημα.

Κι επειδή τα κόμματα χαρακτηρίζονται “κύτταρα της δημοκρατίας”, ο Γιώργος Άστρας κατεβαίνει αριστίνδην υποψήφιος του ΔΗΣΥ στη Λευκωσία, αφού όπως είδαμε και στο βίντεο του Αλ Τζαζίρα κάποια από αυτά τα κύτταρα αποδεικνύονται καρκινικά. Μιλώντας για τον σωστό άνθρωπο στην κατάλληλη θέση!

Ο διακεκριμένος επιστήμονας δεν τρέφει ψευδαισθήσεις ως προς την πολιτική καριέρα. Θέλει να μπει στο κοινοβούλιο, να αλλάξει ριζικά τον χώρο της υγείας και μετά δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποχωρήσει και να αφοσιωθεί και πάλι στην επιστήμη του. Και έχει μερικές καλές ιδέες για το πως θα βελτιώσει τον χώρο της υγείας και ειδικά το ΓΕΣΥ στο οποίο πρόσφατα εντάχθηκε. 

Σε ένα πολιτικό τοπίο όπου κυριαρχούν οι κραυγές, ο λαϊκισμός, οι ξερόλες δημαγωγοί και οι βουλευτές που δεν ξέρουν καν τι ψηφίζουν, εκείνος προτείνει εξειδίκευση και συγκεκριμένες λύσεις για επιμέρους προβλήματα. Αποφασισμένος να βελτιώσει την κατάσταση στον τομέα του αλλά και πρόθυμος να διαβάσει και να μορφωθεί για τους υπόλοιπους, ο Γιώργος Άστρας φιλοδοξεί να είναι ένα από τα πρόσωπα της πολυπόθητης ανανέωσης της Βουλής, ένας νέου τύπου πολιτικός που δεν θα είναι καριέρας αλλά με συγκεκριμένο στόχο και ειδικότητα. 

Και φαίνεται να έχει ρεύμα και όχι μόνο χάρη στη μέθοδο ηλεκτροχημειοθεραπείας που εφαρμόζει. Συντονιστείτε λοιπόν ΚΑΙ με αυτόν τον Άστρα. Αξίζει.

Loader