Η Άννα Μαραγκού τα χώνει χοντρά για την Αμμόχωστο

Η Άννα Μαραγκού τα χώνει χοντρά για την Αμμόχωστο

Ξεχάστε την ήρεμη, γλυκομίλητη ιστορικό και συγγραφέα που γνωρίζετε. Μπροστά στον κίνδυνο να χαθεί για πάντα η “βασιλεύουσα” η Άννα μετατρέπεται σε ηφαίστειο πάθους, οργής και αγωνιστικού ταμπεραμέντου

Η τυπική εικόνα που είχαμε για την Άννα Μαραγκού ήταν εκείνη της ήρεμης, χαμηλότονης συγγραφέως και ιστορικού που μιλούσε με μειλίχιο, νοσταλγικό και λυρικό ύφος για τις μεγάλες της αγάπες, την κυπριακή ιστορία και την Αμμόχωστο. Ε, λοιπόν ξεχάστε την Άννα Μαραγκού που ξέρατε. Με τον κίνδυνο να χαθεί για πάντα η κλειστή πόλη της Αμμοχώστου πιο ορατό από ποτέ, η κάποτε γλυκομίλητη συγγραφέας έχει μετατραπεί σε ένα ηφαίστειο πάθους, οργής και αγωνιστικού ταμπεραμέντου έτοιμο να εκραγεί μόλις πεις τις μαγικές λέξεις που το πυροδοτούν: Αναστασιάδης και Αμμόχωστος, κατά προτίμηση στην ίδια πρόταση!

Όχι βέβαια πως η Άννα Μαραγκού έχασε την κλάση και τον εκλεπτυσμό της. Παραμένει μια προσωπικότητα με απίστευτο βάθος, γνώση, βεληνεκές και μαγνητισμό που απλά έχουν μεγενθυθεί από την ξεχειλισμένη οργή και αγανάκτηση για τη γενέτειρά της που χάνεται. Γι’ αυτό και αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική που τόσο ΔΕΝ εμπιστεύεται και μάλιστα σε προχωρημένη ηλικία με την Κίνηση (“σε καμιά περίπτωση κόμμα” όπως τονίζει) για την Αμμόχωστο και όλη την Κύπρο που θα συμμετέχει ως ανεξάρτητος συνδυασμός στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Δείτε την Άννα Μαραγκού έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί, παθιασμένη, οργισμένη, καταιγιστική και απόλυτα αποφασισμένη να μην αφήσει το όνειρο της επιστροφής στη βασιλεύουσα να σβήσει, και θα καταλάβετε γιατί αυτό το Lunch Break Challenge έγινε viral και παραμένει μέχρι τώρα το δημοφιλέστερο βίντεο της εκπομπής (και από τα δημοφιλέστερα της Digital).

Loader