Η ερωτική ιστορία και ο γάμος της Άντρης και του Σερκάν

Η ερωτική ιστορία και ο γάμος της Άντρης και του Σερκάν

Η Άντρη Χριστούδια, αφηγείται προσωπικά βιώματα με τον Τουρκοκύπριο συζυγό της, καθώς και δυσκολίες λόγω της καταγωγής του

Άντρη Χριστούδια Γκουμουσκούτ, είναι Ψυχολόγος εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχοθεραπεία, Εμψυχώτρια ομάδων, Εκπαιδεύτρια γονέων Κέντρο Συστημικής Συμβουλευτικής "Λόγω Ψυχής".

H Άντρη Χριστούδια Γκουμουσκούτ, Ψυχολόγος εκπαιδευμένη στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Εκπαιδεύτρια γονέων, ξεδιπλώνει στο πλαίσιο του Woman to Woman, τη δική της προσωπική ιστορία που ξεκινάει με ένα μεγάλο έρωτα και καταλήγει σε ένα γάμο και στην απόκτηση του 14χρονου σήμερα παιδιού τους. 

Σε αυτή όμως την ιστορία, δεν είναι όλα ρόδινα, εξαιτίας της τουρκοκυπριακής καταγωγής του συζύγου της Σερκάν

Η ίδια, περιγράφει τις διακρίσεις και τα εμπόδια που αντιμετώπισε ολόκληρη η οικογένειά τους, καθώς και τα συναισθήματά που τους δημιουργεί η άνοδος της ακροδεξιάς, μετά από όλα όσα έχουν βιώσει σε προσωπικό επίπεδο. 

Η κα Χριστούδια όμως, συζητάει και για το σύνδρομο Αδαμαντιάδη-Behcet, που εάν δεν γινόταν έγκαιρη διάγνωσή του, δεν θα της στερούσε μόνο το 30% της όρασής της στο ένα μάτι –όπως και έγινε- αλλά, θα την τύφλωνε. Μια νόσος, που παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε στη ζωή της λόγω και των συμπτωμάτων, την έκανε να αναθεωρήσει την πορεία της και να αντιληφθεί πως ο δρόμος πρέπει να την οδηγήσει αλλού. Παραιτήθηκε λοιπόν και έκανε αυτό που πάντα ήθελε. 

Τα υπόλοιπα, όπως επίσης και συμβουλές για να γίνουμε πιο «αποδοτικοί» γονείς, θα τα μάθεις στη συνέντευξη που προβλήθηκε στο πλαίσιο του «Woman to Woman», το οποίο προβλήθηκε στην Digital tv

Η έρευνα, επιμέλεια και παρουσίαση γίνεται από τη δημοσιογράφο Νίκολα Καρατζιά.

Σκηνοθεσία επεισοδίου: Aναστάζια Λουκά

Κινηματογραφίστρια: Έλενα Έλληνα

Μοντάζ: Χριστιάνα Κελλάρη

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη.

Στείλτε μας και τις δικές ιδέες, προτάσεις για φιλοξενούμενους ή ακόμη και τη δική σας ιστορία στο: [email protected]

Loader