Η Μελίντα Μιχαήλ βρίσκει τη δύναμη να μιλήσει για το θάνατο της μητέρας της

Η Μελίντα Μιχαήλ βρίσκει τη δύναμη να μιλήσει για το θάνατο της μητέρας της

Και το μυστικό που τόσα χρόνια κρατούσε γύρω από αυτό τον θάνατο, ολόκληρη η οικογένεια

Η Μελίντα Μιχαήλ είναι μια γυναίκα που βίωσε ένα τραυματικό γεγονός, για το οποίο δεν μίλησε ποτέ πριν δημόσια. Το κάνει τώρα, γιατί θέλει να απεξαρτηθεί από ένα τέτοιο μυστικό που τη βαραίνει εδώ και 15 περίπου χρόνια. Θέλει όμως μέσα από αυτή τη "μαρτυρία" να στείλει μηνύματα που θα βοηθήσουν όχι μόνο την ίδια να νιώσει επιτέλους πραγματικά ελεύθερη, αλλά ίσως, και άλλους συνανθρώπους μας. 

Η Μελίντα, ξεδιπλώνει τη δική της ιστορία και προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του δικού της «παζλ», κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει κάνει. Θυμάται πώς ένιωσε όταν βρήκε τη μητέρα της τη μοιραία εκείνη μέρα, το άγχος και την ανησυχία για το τι θα πει η κοινωνία και οι «άνθρωποι» του χωριού της αλλά και αν η εκκλησία θα κήδευε τη μαμά της υπό τις περιστάσεις και αν μάθαινε την αλήθεια γύρω από το θάνατό της. 

334566778787

Ένα επεισόδιο του Woman to Woman, αφιερωμένο στο επώδυνο ζήτημα της αυτοχειρίας. Ποια συναισθήματα βιώνει κάποιος όταν φεύγει με τέτοιο τρόπο ένας δικός του άνθρωπος και γιατί μπορεί να αποξενωθεί από τον περίγυρό του αλλά και να απομακρυνθεί από τη θρησκεία. 

Τα υπόλοιπα, θα τα μάθεις στη συνέντευξη που προβλήθηκε στο πλαίσιο του «Woman to Woman», από την Digital tv

Η έρευνα, επιμέλεια και παρουσίαση γίνεται από τη δημοσιογράφο Νίκολα Καρατζιά.

Σκηνοθεσία επεισοδίου: Αναστάζια Λουκά

Κινηματογραφιστές: Παντελής ΑναστασίουΈλενα Έλληνα

Μοντάζ: Χριστιάνα Κελλάρη

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη η οποία μάλλον θα προβληματίσει.

Loader