Λεόντιος Φιλοθέου: Γνωρίστε τον άνθρωπο πίσω από το τρολ (που πρακτικά είναι το ίδιο)

Λεόντιος Φιλοθέου: Γνωρίστε τον άνθρωπο πίσω από το τρολ (που πρακτικά είναι το ίδιο)

Ένα Lunch Break Challenge... τρολικής αλέσεως με τη ναυαρχίδα του ΑΚΕΛ στο Twitter

“Τα πάντα γύρω μας είναι χημεία” λέει συχνά ο χημικός στις σπουδές αλλά πάντα... αντιδραστικός και εκρηκτικός στα σόσιαλ Λεόντιος Φιλοθέου σε ένα σπάνιο crossover από το πληκτρολόγιο στην κάμερα. Αιχμηρός, καυστικός, ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στα κακώς κείμενα και με μια ιδιαίτερη αδυναμία (άλλοι θα τη χαρακτήριζαν εμμονή) στον ΔΗΣΥ και την κυβέρνηση, ο Λεόντιος είναι ένα μυαλό και μια πένα που όλοι θα ήθελαν να είχαν με το μέρος τους και ποτέ (μα ποτέ όμως) απέναντι. Προς το παρόν, την τιμή αυτή έχει το ΑΚΕΛ με το οποίο ταυτίζεται πολιτικά και ιδεολογικά και περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Λευκωσίας του κόμματος για πρώτη φορά στην συντρο(λ)φική του ιστορία.

Όσοι τον παρακολουθείτε στα σόσιαλ γνωρίζετε πολύ καλά το take-no-prisoners στιλ γραφής του, πώς είναι όμως ο ίδιος ως άνθρωπος από κοντά; Όπως υποπτευόμουν, ακριβώς το ίδιο, με μόνη διαφορά το τεράστιο χαμόγελο που συνοδεύει κάθε ατάκα του. Από την απρόσμενη Welcome-Friends-to-Cyprus υποδοχή μέχρι το ανελέητο, ακατάπαυστο αλλά πέρα για πέρα απολαυστικό πινγκ πονγκ στο οποίο εξελίχθηκε η κουβέντα μας, αυτό το Lunch Break Challenge έκανε μπαμ από μακριά ότι θα ήταν (τρ)ολότελα διαφορετικό από τα άλλα.

Δείτε το LBC με τον Λεόντιο Φιλοθέου για να μάθετε πόσα λογοπαίγνια για χημεία, πολιτική και τρολάρισμα χωρούν σε ένα 15λεπτο.

Loader