Με μια ανατρεπτική Φήμη κλείνει αύριο ο κύκλος του Woman to Woman

Με μια ανατρεπτική Φήμη κλείνει αύριο ο κύκλος του Woman to Woman

Στο τελευταίο επεισόδιο Woman to Woman της σεζόν, που θα προβληθεί αύριο Παρασκευή στις 20:35 από την Digital tv, φιλοξενούμενη είναι μια γυναίκα που μέσα από την τέχνη και τα πρότζεκτ της, προσπαθεί να καταρρίψει τα στερεότυπα της κοινωνίας μας. 

Η φωτογράφος Φήμη Χατζηγιάννη, αν και προτιμάει να μιλάει μέσα από τη δουλειά και το αποτέλεσμα των φωτογραφιών της, αυτή την φορά, κάνει την «υπέρβαση». 

Συζητάει ανάμεσα σε άλλα για την πορεία της, την απόφαση να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα, τη διαφορά ανάμεσα στο να φωτογραφίζεις ανθρώπους και κτίρια. Αναφέρεται όμως στα ταμπού της κυπριακής κοινωνίας που «εγκλωβίζουν», την θρησκεία, τον εκφοβισμό και τα δικά της βιώματα και εμπειρίες. 

Η Φήμη Χατζηγιάννη, αν και είναι πλέον φωτογράφος αρχιτεκτονικής, φέρνει ξανά μπροστά στον φακό της από ηθοποιούς, δημοσιογράφους, αθλητές, μέχρι drag queen, ραδιοφωνικούς παραγωγούς και tattoo artists - η λίστα δεν τελειώνει εδώ-, με στόχο να εκφράσει τις έντονες κοινωνικές ανησυχίες της, κάτι που φαίνεται ότι καταφέρνει με επιτυχία. 

Ακολουθεί ένα βιντεάκι με αποσπάσματα από τη συνέντευξη που θα προβληθεί αύριο. 

Loader