Μετά την κωμωδία ο Ντίνος Οδυσσέως δοκιμάζεται ως υποψήφιος και στην τραγωδία

Μετά την κωμωδία ο Ντίνος Οδυσσέως δοκιμάζεται ως υποψήφιος και στην τραγωδία

Lunch Break Challenge με τον ισχυρό άνδρα της κυπριακής TV και πιο πολυσυζητημένο όνομα της προεκλογικής περιόδου

Με τον Κωνσταντίνο Οδυσσέως πάμε πολύ πίσω όταν εκείνος ως άνθρωπος της τηλεόρασης (ένας από τους λίγους που την παίζουν στα δάχτυλα) κι εγώ στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και κριτική, συνεργαστήκαμε πολλές φορές και άλλες τόσες ήρθαμε σε μετωπική σύγκρουση. Αυτή η συνάντησή μας όμως έμελλε να είναι τελείως διαφορετική και κάτω από τις πιο παράξενες συνθήκες, αφού πλέον εγώ κάνω web συνεντεύξεις κι εκείνος... κατεβαίνει αριστίνδην υποψήφιος με τον ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο. 

Μια υποψηφιότητα που προκάλεσε θύελλα διαφορετικών και αντικρουόμενων μεταξύ τους αντιδράσεων, κυρίως για τον λόγο ότι ο διευθυντής του ΑΝΤ1 (παραμένει στο πόστο του απλά βρίσκεται με άδεια άνευ απολαβών μέχρι τις εκλογές) είναι περισσότερο γνωστός για τα έντονα επικριτικά άρθρα του απέναντι στους εξουσιάζοντες και κυρίως την κυβέρνηση και όσων τη στηρίζουν (συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του κόμματος με το οποίο κατεβαίνει υποψήφιος) με ιδιαίτερα καυστικό, εμπρηστικό ύφος που έγινε σήμα κατατεθέν του συγγραφέα. 

Και είναι αυτό ακριβώς το ύφος που τον έβαλε σε μπελάδες καθώς μερίδα του κοινού που μέχρι πρότινος τον αποθέωνε σαν “έναν από εμάς” που τα έχωνε χοντρά και αδιακρίτως προς όλες τις κατευθύνσεις στράφηκε εναντίον του όταν ουσιαστικά βρέθηκε στο κρεβάτι με τον εχθρό ή ορθότερα στο ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος. 

Ο Ντίνος έχει μια απάντηση γι’ αυτό όπως και όλα όσα τον ρωτήσαμε στο Lunch Break Challenge που ακολουθεί:

Loader