Ο Julian Sands ήρθε Κύπρο και πέρασε φαντασ(μα)τικά

Ο Julian Sands ήρθε Κύπρο και πέρασε φαντασ(μα)τικά

O γνωστός Άγγλος ηθοποιός βρέθηκε στην Κύπρο για τις ανάγκες της ταινίας "The Ghosts of Monday" και ήρθε αντιμέτωπος με κάτι πολύ πιο τρομακτικό από ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο: την αγγλική προφορά μου!

O Julian Sands, που μεσουράνησε στα 80s και 90s με χαρακτηριστικούς ρόλους στα Room with a View, Warlock, Arachnophobia, Vatel και Boxing Helena αλλά και τηλεοπτικές εμφανίσεις όπως του κακού Vladimir Bierko στο "24" και του μπαμπά του Superman στο Smallville, βρέθηκε στην Κύπρο για τα γυρίσματα της ταινίας τρόμου "The Ghosts of Monday" στη Λεμεσό. 

Στο διαφορετικό αυτό Lunch Break Challenge συναντήσαμε τον γνωστό Άγγλο ηθοποιό (που υπήρξε η επιλογή της Anne Rice για τον ρόλο του Lestat στο Interview with the Vampire που πήγε τελικά στον Tom Cruise) και μιλήσαμε για μια σχεδόν 40ετή καριέρα όπου έκανε πρακτικά τα πάντα, για χαμένες ευκαιρίες, για τον κίνδυνο τυποποίησης σε ρόλους κακού, το αν αισθάνεται horror icon και πως θα ήταν η ζωή και η καριέρα του εάν τελικά έπαιρνε τον ρόλο του Lestat.

Και φυσικά για το πως βρέθηκε να περιφέρεται στο ερειπωμένο (λόγω lockdown) St Raphael's της Λεμεσού κυνηγώντας πραγματικά και μεταφορικά φαντάσματα.

 
Loader