Πικνίκ πολυτελείας στην κυπριακή ύπαιθρο

Πικνίκ πολυτελείας στην κυπριακή ύπαιθρο

Ζήσε την εμπειρία του πικνίκ, με τρόπο που ίσως ποτέ δεν φαντάστηκες ότι μπορούσες

Οι Καλίνα και Άννα, ήρθαν να καλύψουν με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, ένα κενό που όπως λένε υπήρχε στο νησί.

Ξεχωριστά, πολυτελείας πικνίκ, σε ειδυλλιακά τοπία της Κύπρου, με διακόσμηση λες και είναι βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία, «στημένα» όλα στα δικά σου μέτρα και θέλω. Με λίγα λόγια, το Picnic Cy είναι η υπηρεσία που θα σε βάλει να πρωταγωνιστήσεις στο σενάριο που επιθυμείς, με «συμπρωταγωνιστές» ένα -για πολύ προσωπικές στιγμές- ή ακόμη και 29 άλλα άτομα που εσύ θες, στο πλαίσιο ενός πάρτι.

Τι ακριβώς είναι το Picnic cy και πότε ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Κύπρο;

Το Picnic Cy ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του τον Απρίλιο του 2021 και ουσιαστικά, είναι η πρώτη υψηλής ποιότητας υπηρεσία, πολυτελείας πικνίκ στην Κύπρο. 

3323443454554

Ποιοι είναι οι εμπνευστές αυτής της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και πως προέκυψε η ιδέα; 

Καλίνα: Εμπνευστές της ιδέας είμαστε εγώ και η Άννα. Προσωπικά, μετά από τις σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου απόκτησα το πτυχίο μου στις Καλές Τέχνες, εργάστηκα σε διάφορους τομείς συμπεριλαμβανομένου και του ξενοδοχειακού τομέα όπου και γνωριστήκαμε με την Άννα, η οποία είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Άννα: Μετά την γνωριμία μου με την Καλίνα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την δική μας επιχείρηση στον τομέα της εστίασης (hospitality). Η ιδέα του πικνίκ ως παρεχόμενη υπηρεσία, προέκυψε όταν αντιληφθήκαμε πως υπάρχει έλλειψη παρόμοιων δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους, όσον αφορά στο νησί. Όταν οι τουρίστες μας ζητούσαν να τους εισηγηθούμε δραστηριότητες που να περιλαμβάνουν και φαγητό στην ύπαιθρο, δεν είχαμε κάτι να τους προτείνουμε. Κάπως έτσι γεννήθηκε η αρχική ιδέα της επιχείρησης. Αποφασίσαμε πως θέλουμε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες στην ύπαιθρο, σε τουρίστες αλλά και σε ντόπιους.

9876432

Οπόταν θεωρείτε ότι καλύπτετε το κενό σε έναν τομέα που έλειπε από την Κύπρο.

Ναι, ισχύει. Η Κύπρος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της μεσογείου, με καταπληκτικές παραλίες και μαγευτικά ορεινά τοπία και τα πικνίκ στην ύπαιθρο ως υπηρεσία, ήταν κάτι που έλειπε τόσο για τον τουρίστα, όσο και για τους ίδιους τους Κύπριους

Σε ποιες ομάδες και ηλικίες ατόμων εστιάζετε; 

H υπηρεσία μας, προσφέρει διάφορα πακέτα που καλύπτουν όλες τις ομάδες ηλικιών. Ρομαντικά πικνίκ για ζευγάρια, οικογενειακά πικνίκ, μικρές και μεγάλες παρέες για γενέθλια και hens πάρτι. 

8767588

Μπορείτε να αναλάβετε και πικνίκ για παιδικό πάρτι;

Ναι φυσικά. Μάλιστα, είχαμε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το είδος, όπως και για baby shower events. Απλώς, ακόμη δεν έχουμε ανεβάσει τα συγκεκριμένα είδη ως τυποποιημένα πακέτα στην ιστοσελίδα μας.

Υπάρχει περιορισμός ατόμων;

Στον παρόν στάδιο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μέχρι 30 άτομα ανά πικνίκ.

656567677767
Η Καλίνα και η Άννα

Οι Κύπριοι επιδεικνύουν ενδιαφέρον για να σας εμπιστευθούν τη διοργάνωση ενός πικνίκ ή περισσότερο δουλεύετε με άτομα από το εξωτερικό;

Οι περισσότεροι μας πελάτες είναι Κύπριοι άλλα έχουμε και αρκετό ενδιαφέρον από τουρίστες και μόνιμα διαμένοντες -μη Κυπρίους- στο νησί.

Που κυμαίνονται οι τιμές σας και τι πακέτα προσφέρετε;

Τα πακέτα μας στον παρόν στάδιο είναι τα ακόλουθα: Couples Delight, Friends Getaway, Family Time, Birthday Blast, The Proposal, Bride To Be και οι τιμές μας ξεκινούν από τα 240 ευρώ.

9

Τι περιλαμβάνουν πέραν από το φαγητό και τη διακόσμηση του χώρου;

Πέραν από την διακόσμηση και το φαγητό, ανάμεσα σε άλλα, παρέχουμε στους πελάτες μας επιδόρπια από επιλεγμένους συνεργάτες ζαχαροπλάστες, μοναδικά κρασιά από αποκλειστικό συνεργάτη Somelier, Bluetooth ηχείο, επιτραπέζια παιχνίδια, κουτί πρώτων βοηθειών. Έχουμε μεριμνήσει μέχρι και για την τελευταία λεπτομέρεια, έτσι ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Picnic Cy (@picnic.cy)

Οι τοποθεσίες επιλέγονται από εσάς ή τον εκάστοτε πελάτη και κατά πόσο μπορείτε να εξυπηρετήσετε ανά το παγκύπριο;

Έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο στην επιλογή των τοποθεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, και αυτές βρίσκονται σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Ωστόσο, εάν ένας πελάτης επιθυμεί να μας υποδείξει συγκεκριμένη τοποθεσία η οποία πληροί τα κριτήριά μας -όπως πρόσβαση με το αυτοκίνητο-, θα μπορούσαμε να τον εξυπηρετήσουμε.  

9998877
Η Άννα και η Καλίνα, οι εμπνεύστριες του Picnic cy.

Αναλαμβάνετε και τη μεταφορά των πελατών στον χώρο του πικνίκ;

Στο παρόν στάδιο όχι, δεν αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των πελατών.

Μπορείτε να διευθετήσετε και ζωντανή μουσική εάν σας ζητηθεί;

Όχι, ούτε ζωντανή μουσική δεν έχουμε την ευχέρεια να διευθετήσουμε αυτή τη στιγμή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Picnic Cy (@picnic.cy)

Κατά τη διάρκεια του πικνίκ βρίσκεστε εκεί ή φεύγετε;

Αρχικά να αναφέρουμε ότι η διάρκεια του πικνίκ είναι 3 ώρες και εάν ο πελάτης επιθυμεί να μείνει περισσότερο, υπάρχει ανάλογη χρέωση ανά επιπρόσθετη ώρα. Κατά την άφιξη του πελάτη τον υποδεχόμαστε (εάν το επιθυμεί) και φεύγουμε για να του παρέχουμε την ιδιωτικότητα που χρειάζεται ώστε να το απολαύσει. Επιστρέφουμε μετά από τη λήξη της προκαθορισμένης διάρκειας και  πάντοτε, έπειτα από συνεννόηση μαζί του.

Γενικότερα, τα πακέτα μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις προσδοκίες του πελάτη;

Φυσικά, πέρα από τις αλλαγές σε αριθμό ατόμων στα προκαθορισμένα πακέτα μας, διαμορφώνουμε την υπηρεσία μας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. 

323232234445

Εάν κάποιος θέλει να φέρει το δικό του φαγητό - catering, επιτρέπεται ή όχι για λόγους ασφαλείας;

Αν και δεν το προτείνουμε αφού έχουμε καταπληκτικούς συνεργάτες που μας παρέχουν υψηλής ποιότητας φαγητό, σε περίπτωση που κάποιος πελάτης επιθυμεί να φέρει το δικό του φαγητό, δεν θα τον εμποδίσουμε.  

Έτυχε να δεχθείτε και παράλογες απαιτήσεις;

Οι πελάτες που επικοινωνούν μαζί μας βλέπουν τη δουλεία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γνωρίζουν εκ των προτέρων το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Ως εκ τούτου, δεν είχαμε προς το παρόν παράλογες απαιτήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Picnic Cy (@picnic.cy)

Υπάρχουν άτομα που ζητούν πλήρη εχεμύθεια ή να μην συναντηθείτε σε καμία περίπτωση, έστω και αν θα αναλάβετε τη διοργάνωση πικνίκ τους; 

Ναι, είναι εφικτό. Είχαμε περιπτώσεις ζευγαριών και ειδικά για το “The Proposal” πακέτο μας, όπου μας ζητούσαν να μην συναντηθούμε, ειδικά στην αρχή του event.

Πόσο καιρό προηγουμένως πρέπει να κάνει κράτηση κάποιος ενδιαφερόμενος;

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι η αλήθεια. Ακριβώς γι΄αυτό και εμείς προτείνουμε στους ενδιαφερόμενους πελάτες μας να κάνουν κράτηση τουλάχιστον μία βδομάδα πριν από την επιθυμητή ημερομηνία διεξαγωγής του πικνίκ τους.

3476788787

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook, Instagram και στην επίσημη ιστοσελίδα.

978766556

Loader