Ποιο πλοίο σημάδεψε περισσότερο την καριέρα σας κύριε Χριστοδουλίδη, το Μπαρμπαρός ή το Θωρηκτό Αβέρωφ;

Ποιο πλοίο σημάδεψε περισσότερο την καριέρα σας κύριε Χριστοδουλίδη, το Μπαρμπαρός ή το Θωρηκτό Αβέρωφ;

Ο Υπουργός Εξωτερικών επιβεβαιώνει στο Lunch Break Challenge ότι κατέχει απόλυτα την τέχνη του “λέω τόσα πολλά αλλά δεν απαντάω σχεδόν σε τίποτα”

Το όνομα του Νίκου Χριστοδουλίδη ακούγεται τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους πιθανούς υποψήφιους για την προεδρία της χώρας το 2023. Ο ίδιος το αντιμετωπίζει όπως επιβάλλει η θέση του ως επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας: με επιδέξιο σλάλομ που θα ζήλευε και Ελβετός σκιέρ. Το Lunch Break Challenge δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση: ο πάντα γλυκομίλητος, χαμογελαστός και αρκούντως συγκαταβατικός -λόγω επαγγέλματος- Υπουργός Εξωτερικών απαντάει σε κάθε ερώτηση-τορπίλη χωρίς να πεταρίσει βλέφαρο, επιστρατεύοντας τα γνώριμα όπλα του: χιούμορ, ευφράδεια, ψυχραιμία και διπλωματική δεινότητα.

Στο πατρικό του στην Πάφο πηγαίνει με την ιδιότητα του Υπουργού Εξωτερικών; Είναι το Υπουργείο του το πιο πετυχημένο από τη στιγμή που λόγω πανδημίας πρακτικά... δεν υπάρχει εξωτερικό; Πως σχολιάζει τους χαρακτηρισμούς και τα παρατσούκλια που του έχουν προσάψει κατά καιρούς - από Θείο Βρέφος μέχρι Μικρός Ρισελιέ και γιατί δεν ζητάει τη βοήθεια του Μητροπολίτη Μόρφου στις προβλέψεις μιας και οι δικές του δεν πάνε και τόσο καλά; Είναι όντως fan του Νεόφυτου ή του Νεοφύτου; Και φυσικά η ερώτηση του τίτλου, στην οποία αποκρίνεται με απίστευτη ετοιμότητα και ευελιξία (όπως και σε κάθε μπηχτή για τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ).

Μπορεί να μην απαντά (σχεδόν) σε τίποτα αλλά το πινγκ πονγκ με τον Υπουργό Εξωτερικών παραμένει, αν μη τι άλλο, γρήγορο και απολαυστικό

Loader