«Repaint your Life» μάς προτείνει ο Yiannis Michael

«Repaint your Life» μάς προτείνει ο Yiannis Michael

Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο event του Yiannis Michael έχει αρχίσει

«Destroy that inner voice that keeps holding you back» - Yiannis Michael. 

Με αυτά τα λόγια του βιοσυντονιστή και σύμβουλου ψυχικής υγείας Yiannis Michael, υποδεχόμαστε το πολυαναμενόμενο inspirational event του με τίτλο «Repaint your life». 

Πιστός υποστηρικτής της δύναμης της ενέργειας, ο Yiannis Michael, μας παροτρύνει να επιλέξουμε τη ζωή που θέλουμε να ζήσουμε χωρίς φόβο, με απώτερο σκοπό, να μεταμορφώσουμε τους μεγαλύτερους μας φόβους σε κινητήριο δύναμη προς μια επιτυχημένη πορεία.  ym

 

Το 2ο inspirational event του Yiannis Michael θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας στις 19.00, στο οποίο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εμπνευστεί, να ταυτιστεί, να δει και να ακούσει σημαντικές αληθινές ιστορίες ζωής, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται για να πετύχει τη ζωή που θέλει να αποκτήσει.

 

«When you accept the way you are, the world will recognize you» - Muniba Mazari mm

Στη σκηνή, μαζί με τον Yiannis Michael, η κορυφαία motivational speaker, καλλιτέχνης ανθρωπιστής και ακτιβίστρια, γνωστή ως «Iron Lady of Pakistan» η κ. Muniba Mazari. Μια γυναίκα στα 30, που μετά από μια ζωή γεμάτη δοκιμασίες και ένα δυστύχημα που της προκάλεσε παράλυση στα κάτω άκρα, αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες της, και σήμερα αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές motivational speakers εν ζωή.

 

Το δεύτερο «Repaint Your Life», θα είναι ένα μεγαλύτερο event από το πρώτο που παρουσίασε ο Yiannis Michael στο οποίο αναμένεται να παρευρεθεί ο διπλάσιος αριθμός ατόμων. Το κοινό ήδη ξεκίνησε να αγοράζει τα εισιτήριά του online, καθώς είναι ένα happening που θα αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τα δεδομένα της Κύπρου.

 

Το event θα χωρίζεται σε 3 μέρη. Στο πρώτο μέρος θα ανοίξει το πρόγραμμα ο κ. Yiannis Michael, θα ακολουθήσει η κ. Muniba Mazari και τέλος θα υπάρξει συνέντευξη επί σκηνής της κ. Mazari από τον κ. Yiannis Michael.   rrr

Ραντεβού την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια καλέστε στο τηλ.: 99 611400 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.soldoutticketbox.com/re-paint-your-life/?lang=el. Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. 

 

Facebook: https://www.facebook.com/YiannisMichaelMindset/

Instagram: https://www.instagram.com/yiannis__michael/

Website: https://yiannismichael.com  

 

Loader