Στέλλα Γαβριήλ: Της συνταγογράφησαν αντισυλληπτικά που της προκάλεσαν 11 φορές καρδιακή ανακοπή 

Στέλλα Γαβριήλ: Της συνταγογράφησαν αντισυλληπτικά που της προκάλεσαν 11 φορές καρδιακή ανακοπή 

Μέσα σε ένα βράδυ

Είχε προδιάθεση στη θρομβοφιλία, χωρίς να το γνωρίζει. Ο τέως γυναικολόγος της, της συνταγογράφησε αντισυλληπτικά για ένα γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Το αποτέλεσμα ήταν να πάθει μαζική πνευμονική εμβολή και 11 φορές ανακοπή καρδίας σε ένα βράδυ. 

Όταν εκείνο το βράδυ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, οι επί καθήκοντι γιατροί έλεγαν στους γονείς της πως μέχρι το πρωί θα πεθάνει. Αργότερα, είπαν πως ακόμη και αν ζήσει, θα έχει κάποιου είδους μόνιμης εγκεφαλικής βλάβης και πως σίγουρα, θα μείνει παράλυτη. 

Η Στέλλα Γαβριήλ όμως, παρά το γεγονός ότι κάθισε για 8 μήνες σε τροχοκάθισμα, τελικά διάψευσε κάθε ιατρική γνωμάτευση. Επέζησε, επανάκτησε την ομιλία της που είχε χάσει, περπάτησε ξανά και εξειδικεύτηκε στον ιατρικό και προσβάσιμο τουρισμό, ενώ σήμερα, βάζει υποψηφιότητα και για βουλεύτρια.

44346578
Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη στην εκπομπή Woman to Woman

Μέχρι να φτάσει όμως στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα, χρειάστηκε να δώσει συνεχείς μάχες. Οι αντοχές της ψυχής, της θέλησης, του σώματός της, δοκιμάστηκαν επανειλημμένως. Και υπήρξαν και περίοδοι στη ζωή της, όπου τα έβλεπε όλα «μαύρα» και ήθελε να είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Εξάλλου ντρεπόταν κάθε φορά που έπεφτε στο δρόμο και περαστικοί την κοιτούσαν παράξενα ή ακόμη και γελούσαν μαζί της. Δεν ήθελε να πηγαίνει σε καφετέριες και να την κοιτούν με οίκτο. 

Ωστόσο, δεν τα έβαλε κάτω. Άλλωστε, έχει πάντοτε ως κινητήριο δύναμή της είναι όπως λέει τα παιδιά της. 

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη στο «Woman to Woman», που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 20:35, από το Digital tv.

Loader