Τι λέει η μαμά της μικρής Μαρίας;

Τι λέει η μαμά της μικρής Μαρίας;

Η Μαρία χάρηκε που είδε τη φατσούλα της «δίπλα» στον πρόεδρο

Η μικρή Μαρία, που έστειλε με το δικό της μοναδικό τρόπο ένα μήνυμα στον Πρόεδρο της Kυπριακής Δημοκρατίας και έγινε σχεδόν αμέσως viral με το σχετικό βιντεάκι της, όχι μόνο έλαβε άμεσα απάντηση από τον κ. Νίκο Αναστασιάδη αλλά δέχθηκε και πρόσκληση στο Προεδρικό. Την οποία και σκοπεύει να αποδεχθεί

Συνέντευξη στην Νίκολα Καρατζιά

Η Avant Garde εντόπισε τη μαμά της μικρής Μαρίας, Μαρίνα Χρίστου και έκανε μία σύντομη κουβέντα μαζί της. Πώς προέκυψε αυτό το βίντεο, τι αισθάνεται άραγε η μόλις τεσσάρων ετών κορούλα της που δεν αντέχει άλλο την «καραμπίνα» και πώς εκλαμβάνουν όλο αυτό τον ντόρο που γίνεται γύρω από το πρόσωπο της μικρής;

Είστε η μητέρα της μικρής Μαρίας, που αυτές τις μέρες έγινε θέμα συζήτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Πώς αισθάνεστε και κατά πόσο περιμένατε κάτι τέτοιο;

Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι διαφορετικά από όλες τις άλλες μαμάδες, που ζούνε τα παιδιά τους σε αυτές τις δύσκολες μέρες, και οι οποίες, ακούνε και συναισθάνονται την αγωνία τους ή απορούν για τον εγκλεισμό μας στα σπίτια μας. Η αλήθεια είναι ότι η Μαρία -ίσως επειδή μεγαλώνει με δύο μεγαλύτερες αδελφές-, μας έχει συνηθίσει σε αυτές τις ατάκες που μας δίνουν καθημερινά χαρά και μας διασκεδάζουν.

Πώς προέκυψε αλήθεια το συγκεκριμένο βιντεάκι, καθώς και αυτά που λέει η κορούλα σας; 

Η Μαρία, την ημέρα που γυρίστηκε το συγκεκριμένο βιντεάκι, ήταν αγανακτισμένη. Από το πρωί με παρακαλούσε να την πάρω βόλτα στις ξαδέλφες της και εγώ, της εξηγούσα με απλά λόγια το λόγο που δεν μπορούσαμε να το πράξουμε.Το απόγευμα μιλούσαν μεταξύ τους μέσω messenger και της ζήτησαν να τους στέλνει διαφορά βιντεακια. Κάπως έτσι, η Μαρία μαζί με τη μεγαλύτερη μου κόρη, έκαναν διαφορά βίντεο τα οποία έστελναν σε chat, ομάδας που διατηρεί η οικογένειά μας. Αυτά που λέει, είναι κουβέντες που ακούει από τους γύρω της και τα οποία στη δική της αντίληψη έχουν κάπως ''παραποιηθεί'' και στη συνέχεια έχουν εκφραστεί με το δικό της τρόπο. 

dsfw

Ωστόσο, αρκετοί, αναρωτιούνται εάν τα λόγια είναι όντως της μικρής Μαρίας ή αν την βοηθήσατε λίγο σε αυτό το κομμάτι;

Προσωπικά δεν τη βοήθησα καθόλου, γιατί δεν ήμουν παρούσα τη στιγμή που βιντεογραφούσαν. Ήταν κάτι εντελώς αυθόρμητο που έκαναν τα παιδιά. Εγώ, απλώς το είδα μετά.

Πόσο χρονών είναι αλήθεια η Μαρία και τι αντιλαμβάνεται ακριβώς από την τεράστια και απρόσμενη δημοσιότητα που έλαβε λόγω του βίντεο; 

Η Μαρία είναι τεσσάρων χρονών. Δεν έχει καταλάβει κάτι, ούτε και αντιλαμβάνεται τη δημοσιότητα. Για την ίδια, όλο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, αφού η οικογένειά μας σχεδόν κάθε βδομάδα, ανταλλάζει βίντεο της Μαρίας. Συνεπώς, αντιλαμβάνεται ότι είναι πάντα το επίκεντρο της οικογένειάς μας. Δεν έχει αντιληφθεί το τι έγινε τώρα.

Πώς αισθανθήκατε τόσο εσείς όσο και η Μαρία, όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας ανταποκρίθηκε στο «κάλεσμα» της κορούλας σας και πώς βρίσκετε το μήνυμα που της έστειλε; 

Η Μαρία χάρηκε που είδε τη φατσούλα της «δίπλα» στον πρόεδρο. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το μήνυμα του προέδρου ένιωσα μεγάλη συγκίνηση γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από άτομο με αξίωμα, είναι και άνθρωπος, πατέρας, παππούς. Με το μήνυμα του αυτό, έδωσε κουράγιο και ελπίδα σε όλους τους Κυπρίους για να αντέξουμε όλες τις δύσκολες μέρες που περνάμε.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα μπράβο στην γειτονιά που έπαιζε τόμπολα! 111


Δες το βίντεο και την απάντηση του κ. Αναστασιάδη πιο κάτω

Τι απαντάτε στον κ. Αναστασιάδη; Στο προεδρικό θα πάτε όταν όλα αυτά περάσουν;

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αναστασιάδη και του ευχόμαστε να έχει πάντα την υγεία του, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Να του δίνει ο Θεός δύναμη και υπομονή για να αντέχει στο δύσκολο του έργο. Εννοείται πως θα πάμε στο προεδρικό με μεγάλη χαρά, όταν όλα αυτά περάσουν.

Δεν μπορώ παρά να σας ρωτήσω, εάν όλη αυτή η δημοσιότητα της Μαρίας, δεν σας αγχώνει λίγο, δεδομένου ότι το διαδίκτυο αποτελεί παγίδα και κίνδυνο συχνά, για τα παιδιά που «προβάλλονται» μέσα από αυτό.

Δεν είχαμε ιδέα για τη δημοσιότητα που πήρε βίντεο της Μαρίας, ούτε και γνωρίζω πως διέρρευσε στο facebook. Το βίντεο δημοσιεύθηκε από άτομα της οικογένειας στο instagram. Αγχώθηκα αρχικά, όμως στην πορεία το είδα θετικά, καθότι ο κόσμος βλέποντας το γέλασε, ένιωσε ανακούφιση και χαρά, ενώ παράλληλα, πήρε μια πνοή ελπίδας και αγάπης. Μετά από τόσες μέρες «εγκλεισμού'» στα σπίτια μας, ήταν μια ανάσα για όλους μας.

Έχετε επικριθεί από κάποιους για το βιντεάκι και αν ναι, τι τους απαντάτε;

Βεβαίως και έχω επικριθεί, όμως πραγματικά απαξιώ να απαντήσω σε κακεντρεχή σχόλια. Καλή καρδιά να έχουμε όλοι μας και... δημοκρατία έχουμε. Ο καθένας δικαιούται να εκφράσει την άποψη του.

Να περιμένουμε και άλλα βίντεο από τη Μαρία, σύντομα ή ήταν κάτι για μία φορά και μόνο;

Υπάρχουν πολλά βιντεάκια της Μαρίας. Τα περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία στην οικογένεια, οπότε είναι στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα και είναι κάτι που μας κάνει να γελάμε και να διασκεδάζουμε μεταξύ μας.

Loader