Woman to Woman με την Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν

Woman to Woman με την Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η κα Ρίτα Θεοδώρου Σούπερμαν, τέως Υπεύθυνη Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και νυν βουλεύτρια, που μίλησε στην εκπομπή "Woman to Woman" της Digital, πριν ακόμη εκλεγεί αλλά αφότου δέχθηκε και αποδέχθηκε πρόταση υποψηφιότητας από το ΔΗΣΥ.

Mε χειμαρρώδη ειλικρίνεια, μίλησε στη δημοσιογράφο Νίκολα Καρατζιά για την πρόωρη αφυπηρέτησή της και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή, τη διαφθορά μέσα στους αστυνομικούς κόλπους, αναφερόμενη μάλιστα σε περιστατικά, υποθέσεις πραγματικές και διαλόγους που έγιναν και που σίγουρα θα αφήσουν αρκετούς, άναυδους.

Η κα Σούπερμαν, η γυναίκα που στο παρελθόν βραβεύτηκε ως «Ήρωας της Χρονιάς» για την προσφορά της στην καταπολέμηση του Human trafficking, από τον τότε Υπουργό Εξωτερικό των ΗΠΑ, Τζον Κέρρυ, δεν δίστασε να δηλώσει πως ακόμη και η απόφαση του συζύγου της να εγκαταλείψει το αστυνομικό σώμα, δεν ήταν τυχαία αλλά προήλθε μετά από μια μετάθεσή του που του ανακοινώθηκε, και η οποία υποκινήθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα και... από ποιους.

Η ίδια, μπορεί να βρίσκεται πλέον μακριά από τους κόλπους της Αστυνομίας, την οποία και υπηρέτησε για 36 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο, δεν παύει να είναι μάχιμη και να «εργάζεται» ενάντια στο trafficking με άλλους τρόπους. Πέραν όμως από αυτό, δήλωσε έτοιμη να ριχθεί και στον φετινό εκλογικό αγώνα, θέτοντας υποψηφιότητα και διεκδικώντας μια θέση στη βουλή μας. Την οποία και κέρδισε. 

Η κα Ρίτα Σούπερμαν, είναι πλέον μια από τις οχτώ βουλεύτριές μας. Γνώρισέ την καλύτερα μέσα από τη συνέντευξη που ακολουθεί.

Έρευνα, επιμέλεια και παρουσίαση γίνεται από τη δημοσιογράφο Νίκολα Καρατζιά.

Σκηνοθεσία: Αναστάζια Λουκα

Κινηματογραφιστής: Παντελής Αναστασίου

Μοντάζ: Χριστιάνα Κελλάρη

Μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρη τη συνέντευξη πιο κάτω:

Loader