Ξέρω τι έκανες στην καραντίνα Κωνσταντίνε Κάγκα

Ξέρω τι έκανες στην καραντίνα Κωνσταντίνε Κάγκα

Ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελαν όλες οι γυναίκες να περάσουν την καραντίνα τους. Είναι κομμωτής και μάλιστα εξαιρετικός. Καταμεσής της πανδημίας και εν καιρώ καραντίνας, στείλαμε ένα μήνυμα στον κομμωτή της καρδιάς μας ρωτώντας τον πως περνάει τον χρόνο του και αυτός μας είπε πράγματα ενδιαφέροντα, όχι τρίχες!

Κωνσταντίνε πώς είσαι; 

Εξαιρετικά καλά και υγιής, στο σπίτι μου στο Δάλι με την οικογένεια. Τη σύζυγό μου Ελένη και τα δυο μου παιδιά, τον Ορέστη και τον Ορφέα. 

Πώς περνούσες την ημέρα σου κατά τη διάρκεια της καραντίνας. 

Δεν είχα ρουτίνα, ούτε προσπάθησα να κρατήσω ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα. Κάποιες φορές αργώ να ξυπνήσω. Υπάρχουν όμως και μέρες που  ξυπνάω νωρίς γιατί πρέπει να διευθετήσω εξωτερικές δουλειές επαγγελματικής φύσης. 

Πόσο περιζήτητος αισθάνεσαι τώρα που όλος ο κόσμος σε έχει ανάγκη;

Είναι απίστευτο αυτό που έγινε με το που έκλεισε το κομμωτήριο. 

Δηλαδή; 

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, είχαμε μηνύματα περισσότερο στα social media του κομμωτηρίου και λιγότερα στο προσωπικό μου τηλέφωνο, που μας ρωτούσαν πότε και πως μπορούν να διευθετηθούν τα ραντεβού που ακυρώθηκαν ένεκα lockdown. Προσπαθούσα να εξηγήσω πως δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση και όχι επειδή δεν είμαι επαγγελματίας ή δεν με ενδιαφέρει να κρατώ ενήμερους τους πελάτες μου και ελπίζω να έγινε αντιληπτό. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantinos Kagas™️ 🌟 (@kkagas) on

Σου ζητούσαν να ανοίξεις το κομμωτήριο ή να κάνεις κατ᾽οίκον επίσκεψη; 

Δυστυχώς υπήρξαν κάποιοι -όχι τόσο επαγγελματίες και προφανώς καθόλου υπεύθυνοι ή έξυπνοι- που προφανώς έκαναν κατ᾽οίκον επισκέψεις. Έχοντας αυτή την πληροφορία, κάποιοι πελάτες μου με ρώτησαν αν θα το κάνω κι εγώ αυτό, γνωρίζοντας όμως εκ προοιμίου πως δεν υπήρχε περίπτωση. 

Πόσα μηνύματα λαμβάνεις καθημερινά; 

Τα περισσότερα μηνύματα είναι για να με ενημερώσουν πως οι υπηρεσίες μου θα είναι απαραίτητες με το που βγούμε και καλά θα κάνω να έχω αρκετά ραντεβού διαθέσιμα. Βάψιμο και κούρεμα θα είναι σε πρώτη ζήτηση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KagasHairStylists (@kagashairstylists) on

Πώς θα διευθετηθούν ραντεβού για όλον αυτό τον κόσμο; 

Καταρχάς έπρεπε να ξέρουμε πως θα δουλέψουμε. Με την ενημέρωση για τον νέο, ασφαλή τρόπο λειτουργίας, αρχίζουμε να κλείνουμε ραντεβού πρωτίστως για τις βαφές, ακολούθως κουρέματα και μετά χτενίσματα. Θα δουλεύουμε διπλοβάρδια. 

Περίμενες ποτέ πως θα ήσουν τόσο απαραίτητος;

Μέσα σε τόσες πολλές μέρες αναγκαστικού περιορισμού σε ένα σπίτι, παρόλο που είναι με ανθρώπους που αγαπάς και για λόγους πολύ σημαντικούς, έχεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα ή να σκέφτεσαι ή να προσδοκάς πράγματα που έκανες πριν. Δεν θεωρώ πως το θέμα είναι η ρίζα που έμεινε άβαφη ή το μαλλί που θέλει κούρεμα. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν να είναι προσεγμένοι και τους αρέσει ανεξάρτητα αν είναι κλεισμένοι στο σπίτι ή όχι να είναι κυριολεκτικά στην τρίχα, αλλά θεωρώ πως για την πλειοψηφία των ανθρώπων, είναι η ανάγκη για κάτι που τους συνδέει με το πριν. Πριν το lockdown. 

Πόσο έτοιμος είναι να επιστρέψεις στο πριν;

Πεθυμώ τη δουλειά μου, τους συνεργάτες μου και τους πελάτες μου. Αγαπώ τη δουλειά μου και μου έχει λείψει. Πέρασα υπέροχα στην καραντίνα με την οικογένεια, αλλά μου λείπει το κομμωτήριο, η “ρουτίνα” μου σε αυτό. 

Ποια υπήρξε η μεγαλύτερη πρόκληση της καραντίνας;   

Οτι αναγκάστηκα να κάνω κάθε μέρα γυμναστική!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantinos Kagas™️ 🌟 (@kkagas) on  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konstantinos Kagas™️ 🌟 (@kkagas) on

Πόσα tasks έβαλες στο to do list σου, και πόσα από αυτά έχεις τικάρει;

Εκτός από την απόπειρα να υιοθετήσω μια πολύ υγιεινή και προσεγμένη διατροφή, στόχο που δεν κατάφερα να εκπληρώσω καθώς δεν υπήρξα συνεπής και εγκρατής, τα υπόλοιπα κουτάκια είχαν να κάνουν με οργάνωση. Οργανωσα προσωπικά αντικείμενα και συμμάζεψα τα πράγματά μου πολύ. 

Τι απολαμβάνεις περισσότερο; 

Το ότι έχω χρόνο να κάνω πράγματα τα οποία όταν δουλεύω δεν έχω χρόνο ή το κουράγιο ένεκα κούρασης, να κάνω.

Εν μέσω πανδημίας πόσο αισιόδοξος είσαι;

Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αισιόδοξους γίνεται και να μη αναλύω ιδιαίτερα την κατάσταση που βιώνουμε. Προσπαθώ να περιορίζω αυτές τις σκέψεις. 

Τι σου έλειψε περισσότερο; 

Η μητέρα μου, οι φίλοι μου και οι συνεργάτες μου. Μου λείπουν επίσης οι πελάτες μου και η δουλειά μου γενικότερα.

Τι έκανες εν καιρώ καραντίνας και θα υιοθετήσεις όταν αυτή λήξει;

Παρόλο που βαριέμαι τη γυμναστική, θα ήθελα να συνεχίσω και μετά την καραντίνα. Θα δείξει.

Loader