Αλέκος Μοδινός: «Τώρα στα 90 μου χρόνια χαίρομαι που γίνεται διαφώτιση για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» (Βίντεο)

Αλέκος Μοδινός: «Τώρα στα 90 μου χρόνια χαίρομαι που γίνεται διαφώτιση για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» (Βίντεο)

«Πιστεύω ότι η κυπριακή κοινωνία θα αλλάξει, λυπούμαι που δεν θα φτάσω εκείνη την ημέρα να είμαι ζωντανός», όσα δήλωσε αποκλειστικά στην Avant-Garde, με αφορμή το Cyprus Pride 2024

«Τώρα στα 90 μου χρόνια χαίρομαι που γίνεται διαφώτιση, λυπούμε διότι είμαστε αναγκασμένοι να γιορτάσουμε τη μέρα για την ομοφυλόφιλη υπερηφάνεια εκεί που δεν θα υπήρχε λόγος…θα έπρεπε να είμαστε ίσοι, πρώτης κατηγορίας πολίτες…πιστεύω ότι η κυπριακή κοινωνία θα αλλάξει, λυπούμε που δεν θα φτάσω εκείνη την ημέρα να είμαι ζωντανός», δήλωσε ανάμεσα στα άλλα ο 90χρονός Αλέκος Μοδινός αποκλειστικά στην Avant-Garde με αφορμή το Cyprus Pride 2024.

Η Avant-Garde και η Digital Tree, ως χορηγοί επικοινωνίας, κάλεσαν στο στούντιο της DigitalTv άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, αλλά και άτομα που στηρίζουν εδώ και χρόνια το Cyprus Pride και τους έθεσαν ερωτήματα για την καθημερινότητα, τη ζωή τους τη Πορεία Υπερηφάνειας. Οι απαντήσεις μας έκαναν να δακρύσουμε, να θυμώσουμε, να χαμογελάσουμε, να προβληματιστούμε, αλλά κυρίως να υποσχεθούμε ότι θα προσπαθούμε κάθε μέρα για να πετύχουμε μια ίση κοινωνία για όλους.

Με σλόγκαν “Φτου ξελευθερία για όλους”, η Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου, μας προσκαλεί στην φετινή παρέλαση υπερηφάνειας της Κύπρου – 10 χρόνια Cyprus Pride (Πορεία Υπερηφάνειας Κύπρου), μέσα από μια δυνατή καμπάνια με την υπογραφή της Innovation Leo Burnett.

Με concept το οποίο παρομοιάζει το παιδικό παιχνίδι κρυφτό με την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων που ανήκουν στην κοινωνία μας και ειδικά στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα της Κύπρου, η καμπάνια καυτηριάζει τη νοοτροπία μας να επιβάλλουμε την ομοιομορφία σε κάθε έκφανση της ζωής μας και παρακινεί όλους όσους έχουν νιώσει την ανάγκη να κρύβονται, να περπατήσουν μαζί με τους φίλους, συνεργάτες και συμμάχους της Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου, στο φετινό Cyprus Pride, γιορτάζοντας μαζί τα 10 χρόνια Πορείας Υπερηφάνειας Κύπρου και απαιτώντας τα αυτονόητα.

Το Cyprus Pride 2024, θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σάββατο 1 Ιουνίου στη Λευκωσία, ενώ μπορείς να δεις το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ 

 

Loader